Joie de vivre à la Marrionaud

Durance Poppy – Floare de Mac

Odată cu venirea primăverii, Marionnaud Romania ne-a pregătit multe noutati parfumate, pentru une joie de vivre si o stare de bine.

De pe rafturile magazinului, mi-au atras atenția și gamele florale, lejere și proaspete, cum ar fi gama florală Durance, un câmp de maci din Provence, învăluit în parfumul discret al primăverii, dar și Lacoste Pour Femme – Eau de Parfum Légère, cu un joie de vivre îndrăzneț și fermecător!

Durance Poppy – Floare de Mac conține:

Apă de Toaletă Durance Poppy – Floare de Mac

Macul, floare grațioasă și elegantă care înflorește primăvara pe câmpurile din iubita Provence.
O colecție de mirosuri florale. Parfumierii din Grasse, Franța, au făcut o nouă abordare a câmpurilor înflorite de maci, astfel a fost creată o nouă aromă luminoasă și care inspiră confort și bucurie, la fiecare pulverizare.  Parfumul pornește cu note light, citrat – fructate, continuă cu un buchet floral pudrat și delicat în acordurile de mijloc. Iar la final lasă pe piele o mângăiere blândă, de mosc, de puritate și confort.

Durance Poppy – Floare de Mac_Apa-de -toaleta

Pret: 99 lei

Lotiune de Corp Durance Poppy – Flori de Mac

Lasă-ți pielea învăluită și răsfățată de loțiunea hidratantă de corp fresh, pe bază de extract de floare de mac. Pielea rămâne catifelată și sărutată de parfumul delicat de maci.

Durance Poppy – Floare de Mac_Lotiune-de-corp

Pret: 69 lei

Gel de duș Durance Poppy – Flori de Mac

O textură plăcută ce se transforma intr-o spumă netedă, care curăță delicat pielea.
Dupa duș pielea ramâne discret parfumată.

Durance Poppy – Floare de Mac_Gel_de_dus

Pret: 59 lei

 Săpun solid Durance Poppy – Flori de Mac

Săpun delicat îmbogățit cu extract de floare de mac, cu ambalaj retro. Este ideal pentru a fi oferit cadou.

007002

Pret: 25 lei

Lacoste Pour Femme – Eau de Parfum Légère

Inspirat de o femeie atemporală și elegantă, parfumul clasic Lacoste Pour Femme este parfumul campionilor în stil perfect, purtat cu o atitudine neconvențională.

Lacoste Pour Femme femeia îmbrățișează viața cu entuziasm și har. Călătoria olfactivă continuă cu un nou spirit proaspăt și contemporan: LACOSTE POUR FEMME Eau de Parfum Légère. Un parfum pentru femeia care posedă fler înnăscută atemporal și de încredere, acum completate de un indiciu joie de vivre îndrăzneț și, feeric toți cei din jurul ei.

Lacoste Pour Femme - Eau de Parfum LégèrePentru a crea o esență modernă, Lacoste Pour narativ olfactivă originală a lui Femme este recreată. Infuzarea luminozitate în parfumul clasic, LACOSTE POUR FEMME Eau de Parfum Légère caracteristici spumant florale întregesc cu o semnătură de catifea intimă. Noul parfum radiază cu note citrice luminoase, încapsularea atitudinea femeii contemporane LACOSTE.

Notele de varf proaspete si luminoase a crea o stare de spirit feminin vibrante, permițând pur și elegant nota de inima de iasomie. Petale să strălucească cu adevărat, sporind luminozitatea și prospețimea compoziției pentru un farmec modern.

Catifelat și baza senzuală a parfum rămâne identic cu clasic original: Cedarwood Himalaya, santal si mosc Catifelat Accord sunt întrețesute într-o textură sofisticat, cu o intensitate bine rotunjite.

Noutățile primăverii le găsiți în parfumeriile Marionnaud Paris și online aici și vă așteaptă să le descoperiți!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *