Peonia Nobile de la Acqua di Parma, acum și în România

Peonia Nobile Special Edition_Mood

În grădinile vilelor aristocratice din Italia, frumusețea uimitoare a unei flori radiază orbitor. Bujorul își dezvăluie alura magnifică în lunile aprilie și mai. Acqua di Parma a ales o nuanță fermecătoare, intensă și vibrantă pentru a crea Peonia Nobile, o apă de parfum sofisticată, aidoma florii din care ia naștere. O nouă ediție limitată a parfumului a fost creată, pentru a celebra eleganța feminină a acestei flori năucitoare.

Peonia Nobile Special Edition+pack_2Fiecare sticlă a fost stilizată acordându-se atenție maximă detaliilor. Suprafața pură este decorată generos cu petale de bujor, în tonuri intense purpurii.

Inspirat din bijuteriile Art Déco, designul elegant al sticlei surprinde inima vibrantă a încântătoarei flori, protagonistă a acestui parfum în Ediție Specială. Aceleași elemente decorative ornează cutia de pălării ce păstrează sticla, alternând armonios nuanțele.

Peonia Nobile Special Edition_2Acqua di Parma a creat Ediția Specială Peonia Nobile pentru femeile puternice, plăcute și profunde, aidoma parfumului pe care îl poartă.

Un parfum ce se dezvăluie precum mugurii de bujor, după o mult-așteptată înflorire. Note subtile și vivace captează rapid simțurile, oferind senzația unei minuni a naturii ce se reînnoiește. Apa de parfum furnizează un amestec unic de dulceață, senzualitate și eleganță.

Deschiderea energică, ușor picantă, se caracterizează prin accente vibrante de piper negru, amestecate cu note suave de zmeură – preludiul ideal pentru centrul intens floral, unde somptuosul bujor este accentuat de geranium luminos, trandafir turcesc delicat și frezie proaspătă.

O armonie seducătoare ce se închide firesc în note învăluitoare, catifelate de ambră, întrețesute cu accente lemnoase de paciuli și mosc. Un parfum deosebit, sublim și elegant.

PEONIA-NOBILE-MOOD

Știați că…

În ultima sută de ani, Acqua di Parma a fost un etalon pe piața produselor de lux. A luat naștere în 1916, iar parfumul său reprezentativ, COLONIA, a devenit sursa de inspirație a întregului brand, ajutând la modelarea valorilor sale – calitate, măiestrie, eleganță și atenție la detalii. Designul clasic, destinat să aibă succes în orice epocă, a devenit o emblemă în universul eleganței masculine și a fost îmbogățit prin creații pentru femei, pentru stiluri de viață sau pentru decorarea spațiului intim al casei. Acqua di Parma exprimă un stil, un mod de a fi, o filosofie de viață înclinată spre luxul contemporan. De-a lungul anilor, gama de produse a fost extinsă, astfel apărând Colecția Barbiere (produse și accesorii de bărbierit), Le Nobili (parfumuri feminine inspirate din cele mai nobile flori ale grădinilor din Italia), Blu Mediterraneo și Blu Mediterraneo Italian Resort (parfumuri și produse cosmetice inspirate de peisajele naturale exclusive ale Mediteranei); Home Fragrance (lumânări parfumate și sprayuri de cameră), Home Collection (prosoape și halate de baie) și Tournée Collection, Business and Weekend (accesorii din piele). Acqua di Parma furnizează produse celor mai frumoase și prestigioase hoteluri din lume, prin gama Luxury Hotel Line, care însumează stilul inimitabil al Colonia. Începând din mai 2008, Acqua di Parma a pătruns în lumea spa-urilor de lux, prin Blu Mediterraneo SPA, deschise în exclusivistul Yacht Club Costa Smeralda din Porto Cervo, în Palatul Gritti din Veneția și în Villa Feltrinelli, o reședință aristocratică de pe malurile lacului Garda. Acqua di Parma are sediul central în Milano. Toate produsele sale sunt realizate exclusiv în Italia și distribuite în Europa, Asia și SUA. Din 2001, Acqua di Parma face parte din Grupul LVMH.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *