Eleganță și atitudine în noua colecție Marks & Spencer primăvară-vară 2016

marksandspencer_98201490777520Mark Spencer lansează noua colecție pentru femei pentru sezonul primăvară-vară 2016, urmărind 5 trenduri concepute special pentru femei pline de eleganță și atitudine: Soft Focus, Modern Utility, In the Fold, Retro Remix și Luxe Traveller.

Conturată de linii armonioase, construcții contemporane și texturi inovatoare, noua colecție M&S abordează o estetică relaxată și minimalistă, reinterpretând piesele vestimentare în ținute vibrante care oferă femeilor un look excepțional și o atitudine subtilă în orice context al noului sezon.

Noul sezon aduce în prim plan o nouă abordare a stilului retro, redat prin imprimeuri eclectice, texturi bogate de jacquard, printuri grafice expresive, îmbinate perfect cu printuri florale îndrăznețe, dar în același timp rafinate.

Culorile noii colecții explorează texturile printr-o paletă cromatică complexă, de la tonuri de alb difan și roz pal cu ușoare tente metalice, la nuanțe pământii și accente de culori statement, care prin contrast și îmbinare creează o interpretare modernă a sezonului.

Noua colecție Marks & Spencer primăvară – vară femei 2016 este disponibilă în magazinele din România începând cu luna februarie.

Tendințe primăvară – vară Marks & Spencer:

SOFT FOCUS

În trendul Soft Focus ținutele explorează latura delicată a femeii, atenția îndreptându-se spre materiale fine, tonuri prăfuite de roz, printuri florale și o infuzie de texturi luminoase, care redau o atitudine romantică relaxată.

marksandspencer_982011860713157

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MODERN UTILITY

Trendul Modern Utility aduce în centrul atenției materiale de o eleganță desăvârșită, explorate într-o paletă cromatică pământie în tonuri calde khaki și castanii, iar imprimerurile florale intense pun în valoare atitudinea încrezătoare a femeii contemporane.

marksandspencer_9820127840203

 

IN THE FOLD

Stilul contemporan se întâlnește cu cel clasic într-o explorare a imprimeurilor grafice și a materialelor fine satinate cu o paletă de culori în tonuri neutre și inserții discrete de tente metalice.

marksandspencer_98201242547577

 

RETRO REMIX

Spritul liber ia avânt cu noul trend lansat de Marks & Spence. Retro Remix aduce pe scena modei materiale jacquard sofisticate și broderii impresionante într-o fuziune eclectică între imprimeuri și texturi.  

Model Shot_4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUXE TRAVELLER

Spritul verii și al călătoriilor se regăsește în trendul Luxe Traveller printr-o explozie de culori și imprimeuri redate în construcții lejere, feminine și de o eleganță relaxată.

marksandspencer_982014907775201

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *