Elizabeth Arden White Tea, răcoritor și parfumat

,

20068183_1653459431353265_835001652_n

Elizabeth Arden si-a largit portofoliul cu o noua aroma, White Tea, perfecta pentru perioada de vara, la fel ca si  gama Green Tea, dar mai rafinata, extrem de feminina, foarte proaspata si cu usoare accente lemnoase, o combinatie care te cucereste si te racoreste deopotriva.

Evenimentul de lansare a avut loc in curtea ceainariei Green Tea, intr-un decor de poveste potrivit cu puritatea parfumului, care ne-a incantat intr-atat incat am uitat de caldura caniculara a acelei zile.

Elizabeth Arden White Tea

Parfumul White Tea by Elizabeth Arden este un parfum care capteaza puritatea si simplitatea ceaiului alb. Este pur, delicat si rafinat, te transpune intr-un moment de rasfat si relaxare catre lucrurile simple si familiare dintr-o zi calda de vara, o carte buna si o ceasca de ceai. Acesta te incanta cu note delicate de mandarina italiana, ceai alb si acorduri de iris alb, iar la baza te invaluie cu notele de boabe de tonka si mosc.

Elizabeth Arden White Tea

Parfumierii si creatorii acestui parfum, Rodrigo Flores-Roux, Guillaume Flavigny si Caroline Sabas, ne dezvaluie sursa de inspiratie in crearea aromei White Tea: „La crearea parfumului White Tea, am dorit sa capturam acel moment revigorant experimentat la prima inghititura de ceai”.

Elizabeth Arden White Tea

Familia olfactiva este de iris alb, note lemnoase de Mandras, boabe de tonka, mosc, combinatie extrem de reusita.

Notele de varf sunt de mandarine italiene, extract de salvie, feriga alba japoneza.

Notele de mijloc: extract de ceai alb, Mate Absolute Paraguay (bautura specifica zonei), acorduri de iris alb, extract de Sapucaia (un copac din Brazilia).

Notele de baza sunt lemnul de Madras (oras din estul Indiei), seminte de Ambrette (planta medicinala aromatica din India), seminte de tonka, mosc.

Elizabeth Arden White Tea

Din aceeasi gama am incercat si crema de corp pe care o folosesc impreuna cu parfumul si o ceasca de ceai, pentru o stare de bine.

Crema are o textura extrem de usoara, formula e pe baza de unt de shea si antioxidanti, se absoarbe imediat in piele si miroase divin.

Nu am rezistat sa nu postez si clipul de prezentare:

Brand-ul Elizabeth Arden face in fiecare zi femeile din intreaga lume mai frumoase si mai încrezatoare, prin diversitatea larga a produselor cosmetice, care garanteaza nu numai cea mai buna calitate, dar si un spirit unic.

Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă” – spunea Elizabeth Arden, iar eu cred ca un parfum bun este acela care iti subliniaza personalitatea si pe care vrei sa-l simti iar si iar!

Daca v-am starnit interesul, noua gama Elizabeth Arden White Tea o gasiti aici sau aici la preturi foarte bune. Enjoy!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *