Bvlgari Le Gemme, arome orientale exclusiv la Elysée

Bvlgari Le Gemme

Casa de lux Bvlgari a lansat trei parfumuri noi inspirate de Peninsula Arabică, locul de naștere al lumii parfumurilor. Le Gemme Orientali este o colecție completă de trei ape de parfum exotice, inspirată de cele mai emblematice pietre prețioase din Peninsula Arabică.

Călătoria pe ruta misterioasă a pietrelor prețioase continuă. Bvlgari Le Gemme își îmbogățește colecția de lux, inspirându-se de la pietrele iconice din Peninsula Arabică: somptuosul topaz galben, carnaval roșu și lapis lazuli albastru: Zahira Le Gemme Orientali, Lazulia Eau de Parfum, Selima Eau de Parfum au fost dezvoltate de parfumeria Daniela Andrier. 

Fiecare parfum este închis în amfora tipică a colecției Le Gemme, cu culori intense care amintesc de puritatea fiecărei pietre prețioase. Singura diferență este capacul, inspirat de mozaicurile colecției bijuteriilor Bvlgari Intarsio, lucrate cu mare finețe. Ca o coroană regală închide fiecare sticlă cu bucle de aur și mozaicuri în pietre prețioase.

Bvlgari Le Gemme

Le Gemme Orientali Zahira

Zahira ne conduce într-o călătorie prin deșerturile fierbinti și aurii ale Arabiei.  Evocă strălucirea intensă a topazului imperial, o bijuterie strălucitoare care emana energie, oferă încredere și carisma, inspiră admirație și respect.
Zahira, înseamnă “strălucitoare” în arabă. Descris ca un parfum floral oriental radiant, ce ne scalda pielea în căldura strălucitoare a deșertului, acesta oferă o lume aparte.

Acest parfum auriu se deschide puternic cu căldura notelor de scorțișoară regala, evoluand către o inimă răcoritoare, plină de strălucire, oferită de acordurile de ylang-ylang, o floare plină de viață, cu tonuri bogate, vibrante și luminoase precum razele soarelui, toate fiind susținute, la final, de voluptatea și strălucirea acodurilor de benzoe și rășini.

ZAHIRA - LE GEMME ORIENTALI

Le Gemme Orientali Lazulia

Lazulia ne invită într-o călătorie pe timp de noapte printre poveștile fabuloase și senzuale ale nopților arabe. Piatra prețioasă a regalității și spiritualității care a simbolizat Celestialul de-a lungul timpului, Lapis Lazuli este simbolul forței de viață și o sursă impresionantă de putereLazulia, adică “albastru adânc” în arabă, este un parfum divin și misterios, cu o alură hipnotică orientală găzduită într-un flacon de un albastru strălucitor.

Acest parfum atmosferic și nocturn se deschide pe note florale luminoase de iasomie ce se îndreaptă treptat către un acord natural și misterios de tămâie.

LAZULIA EAU DE PARFUM

Le Gemme Orientali Selima

Avem o șansă să încercăm din gama frumosul Le Gemme Orientali Selima, care prezintă cultura bogată cu reminiscență veche. Selima ne invită într-o călătorie prin lumea bogată a Peninsulei Arabe.
Este inspirat de Carnelian, piatra prețioasă, simbol sacru al seninătății al abundenței, care înlocuiește negativul cu iubirea pentru viață.

Selima, un nume evocator în limba arabă ce înseamnă “senină și calmă”, este un parfum incandescent, oriental, plin energieÎn centrul acestui delicios și opulent parfum sunt acordurile de trandafir, șofran din Orient, ce îl transformă într-un gurmand desăvârșit prin îmbrățișarea delicioaselor curmale și a abundenței notelor condimentate din vârf.

Le Gemme Orientali Selima_Boncafe Parfumurile Bvlgari Le Gemme Orientali se găsesc, în exclusivitate, în magazinele Elysée:

⇒ Elysée Gallery – Calea Victoriei, 39

⇒ Elysée Marriott – Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 (incinta Hotel Marriott) și online aici: elysee.eu.com.

Îmi plac nespus parfumurile Casei Bvlgari, iar cele cu note puternice, orientale – în special. Aromele exotice, senzuale, atemporale și combinațiile opulente și condimentate sunt unice, distinctive, cu o amprentă olfactivă greu de uitat sau ignorat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *