Fii în trend la început de primăvară!

Odată cu venirea primăverii, motiv de bucurie pentru toată lumea, trebuie să-ți adaptezi şi ţinutele noului anotimp. În garderoba de primăvară nu îşi mai au locul fularele, gecile şi puloverele groase, aşa că a venit momentul să adaugi piese noi, în trend pe care să le integrezi cu ușurință.

Primăvara acestui an este dominată de bucurie vizuală, flori, culori care creează o adevărată feerie, extrem de feminină. Este o reinventare a feminităţii și stării de bine. Dacă ne referim la culoare, vorbim despre două palete coloristice: culori fondante versus culori puternice, vii.

La bonprix.ro găsești piese care sunt esențiale în garderoba fiecărei femei: o cămașă extraodinară, o pereche de jeans, un pulover cashmir, un trench, o pereche de balerini și o pereche de stiletto, o geantă frumoasă și nenumărate accesorii extraordinare.

Pentru această primăvară, cel mai mult îmi plac acești Pantaloni drăguţi în stil cargo cu buzunare aplicate şi imprimeu floral de efect (Număr articol 96590881, marca bpc colection).

Culoarea bleumarin cu flori de primăvară, din material superior: 97% bumbac, 3% elastan îi fac perfect dezirabili. Eu i-am asortat cu o bluză albă și mi se pare un outfit perfect, dar îi văd foarte bine și cu un pulover sau un tricou.

O fashionistă va găsi nenumărate subtilități de stil pentru a-și combina piesele vestimentare, în timp ce o femeie obișnuită le poate asorta în cel mai clasic mod, fără însă a fi lipsită de eleganță.

Am mai ales și o cămaşă fermecătoare cu model graifc trendy şi dungi de efect la manşete şi de-a lungul şinei cu nasturi (Număr articol 95973395, marca BODYFLIRT).

Este confecționată din material superior 100% vâscoză (durabilă), foarte plăcută la purtare.

Poate fi integrată în foarte multe ținute, eu o ador!

Denimul rămâne un outfit de rezistență și în acest sezon, este piesa nelipsită a oricărei garderobe feminine.

Mi-au plăcu mult acești Blugi stylish în stil marlene cu cromatică bicoloră, în stil color-blocking (Număr articol 96787881, marca BODYFLIRT).

Combinația negru denim/gri denim, din material superior: 66% bumbac, 32% poliester reciclat, 2% elastan, cu talie înaltă, pentru un picior lung îi scoate din anonimat și îi fac super tendy.

Eu am fost nevoită să-i scurtez, dar nu li s-a pierdut farmecul. Și s-au combinat foarte bine cu cămașa.

La bonprix (www.bonprix.ro) găsești piese în trend ce pot fi achiziționate cu bani puțini și consider că banii nu reprezintă o problemă pentru alcătuirea unui look la modă pentru că stilul nu se poate cumpăra niciodată.

Sper că v-au plăcut alegerile mele, eu parcă am dat un refresh garderobei mele.

Tu ce piese vestimentare îţi mai doreşti să cumperi pentru garderoba de primăvara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *