Flower by Kenzo, invazie florală, o terapie pentru fericire

16-02-24 (1)

Flori peste tot, asta își propune Kenzo să îți aducă odată cu lansarea celor două parfumuri ediție limitată: Flower by Kenzo Eau Florale și Flower in the Air Eau Florale.

Kenzo celebrează reîntoarcerea primăverii printr-o invazie de  flori în stil pop. Emblematic pentru această linie încă de la lansarea sa de acum 16 ani, macul revine mai jucăuș și mai dynamic. Macul iese din asfalt, înflorește și răspândește fericire și optimism în tot orașul. Macul Kenzo face lumea mai frumoasa!

FLOWER BY KENZO EAU FLORALE, prospetime contemporana jucausa K85179010 FBK EDT AOF 50ML WITH OUTTER BOX.jpg

O apă de toaletă proaspătă, chic și modernă. Un tribut olfactiv adus vitalității celui mai proaspăt anotimp, primăvara.

Maestrul Parfumier Alberto Morillas, creatorul gamei FLOWER BY KENZO, semnează și acest nou parfum.

„Pentru FLOWER BY KENZO EAU FLORALE, am ales o infuzie de Vanilie pe care am amestecat-o cu petalele de Trandafir pentru a crea o explozie de maci. Este o aromă luminoasă și intensă care păstrează note senzuale ale clasicului FLOWER BY KENZO, combinat acum cu accente de Mosc pentru a-i oferi mai multă luminozitate. Este un parfum cu o prospețime contemporană și foarte jucăușă”, spune Alberto Morillas, Maestru Parfumier.

Trandafirul de Bulgaria formează nota de mijloc dominantă a parfumului FLOWER BY KENZO EAU FLORALE.

Dar, de data aceasta, alte flori invadează parfumul: Petale de Bujor, Boboci de Trandafir și Frezia împrumută din prospețimea lor și aduc o atingere delicată florală.

Notele de top suculente de grapefruit se deschid strălucitoare și vibrante, iar Moscul Alb învăluie parfumul într-o feminitate jucăușă și feminină.

Un parfum floral contrastant cu o atingere pudrată delicată, semnătura iconică a parfumului FLOWER BY KENZO.

FLOWER IN THE AIR EAU FLORALE, o odă adusă prospețimiiLEAD Technologies Inc. V1.01

Trandafirul strălucitor se combină cu notele subtile și delicate de Boboci de Pară, iar notele ultra senzuale ale Petelelor de Iasomie adaugă strălucire parfumului. Fructul Pasiunii oferă doza perfecta de energie și bună dispoziție, iar Acordul Solar îi oferă o atingere radiantă.

„Pentru FLOWER IN THE AIR EAU FLORALE, am păstrat petalele de flori și baza de Mosc, ce amintesc de senzualitatea pielii. Am ales Trandafirul Strălucitor și i-am accentuat prospețimea prin Bobocii de Para, iar Fructul pasiunii adaugă o atingere jucăușă și tangibilă. Acest parfum este aroma urbană a primăverii”, spune Alberto Morillas.

Pret Flower By Kenzo Eau Florale edt 50ml  si Flower in The Air Eau Florale (EDT  50ml): 336 lei.

Flower By Kenzo Eau Florale si Flower in The Air Eau Florale sunt disponibile exclusiv in parfumeriile Douglas incepand din luna martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *