Fotografia – pasiune și meserie pentru Andrei Ciobotea

,

Foto_Andrei Ciobotea22

F64 continuă proiectul „Fotografia – pasiune și meserie“ dedicat consultanților săi. În călătoria pe tărâmul imaginii, următorul popas este făcut la , consultant de vânzări.

Andrei este pasionat de fotografie încă din adolescență, când, din joacă, a descoperit cât de multe poate face cu un aparat foto. Prima lui cameră a fost una compactă, Panasonic LS2. El voia să facă niște „trucaje” drăguțe cu pozele colegilor săi, dar nu avea imaginile potrivite. A pus mâna pe aparat și a început să fotografieze.

Andrei Ciobotea (el)

Al doilea moment cheie a fost când a descoperit revista PHOTO magazin. Atunci a văzut ce se poate face cu un aparat de fotografiat și a fost uluit. În foarte scurt timp și-a făcut rost de un bridge Fujifilm s6500, câteva aparate pe film și, în cele din urmă, un DSLR Nikon, pentru care a economist un an.

Foto_Andrei Ciobotea4

De-a lungul timpului a încercat mai multe domenii pe terenul artei până să rămână definitiv la fotografie. În copilărie a desenat, apoi a încercat sculptura, însă în fotografie a văzut cele mai multe posibilități de exprimare și asta l-a provocat. A încercat toate genurile foto: a făcut portret, a fotografiat peisaje, texturi, insecte, animale. A experimentat cu tehnici diferite, de la fotografia de noapte la panning, toate acestea ținându-l ocupat și, treptat, transformându-l într-un fotograf în toată regula.

Foto_Andrei Ciobotea1

Acum, fotografia este pentru el un stil de viață. Cel mai bine se simte în natură, cu aparatul în mână, unde fotografiază în special peisaje și animale. Speră ca, prin cadrele lui, să aducă oamenii cât mai aproape de mediul natural, de care, prinși în iureșul aglomerației, crede că ne-am cam îndepărtat.

Foto_Andrei Ciobotea5

În cadrul echipei F64 Andrei poate fi găsit la etaj. Aici se ocupă de vânzări și își continuă pasiunea pentru fotografie. Pentru el, ideea de a lucra la F64 a fost ca un vis care a devenit realitate. Știa atât el, cât și majoritatea prietenilor lui, că acolo îi este locul, aproape de lucrurile care deja îi ocupau cea mai mare parte din timp. Acum e bucuros că poate împărtăși din cunoștințele sale și celorlalți și poate să fie de folos.

Foto_Andrei Ciobotea3

Proiectul „Fotografia – pasiune și meserie“ desfășurat de F64 e despre membrii echipei, despre pasiunile lor și despre cum plăcerea de a fotografia a devenit și viață profesională. Aici pot fi găsiți oameni a căror muncă este similară cu pasiunile personale, iar compania pentru care lucrează este și cea mai bună oportunitate de dezvoltare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *