Gama Hemp Hand Protector, un plus de hidratare de la The Body Shop

hemp-hand-protector-limited-edition-eine-100-ml_28208Change Hemp Hand Protector (100 ml) este o editie limitata a binecunoscutei creme pentru maini foarte uscate, scoasa in colaborare cu street artistul EINE, ce va sprijini actiuni de schimbare a lumii, asa cum ii spune si numele. Are la baza ca ingredient canepa, cultivata intr-o locatie secreta in Franta.

Produsul iconic Hemp Hand Protector de la The Body Shop beneficiaza de un re-design de ambalaj editie limitata realizat de unul dintre cei mai renumiti street artisti din lume – EINE.

Purtand amprenta stilului faimos al lui EINE, Hemp Hand Protector comunica mesajul pozitiv si puternic CHANGE (SCHIMBARE). Evocand misiunea The Body Shop de a face o schimbare pozitiva in vietile oamenilor la o scara globala, pune cu adevarat puterea de a schimba in mainile noastre.

Cum vor fi impartiti banii tu decizi, pentru ca fiecare produs cumparat iti da posibilitatea de a vota cauza cea mai aproape de sufletul tau. 

Afla mai multe in magazine si online pe www.thebodyshopfoundation.com/eine (crema de maini editie limitata vot pentru schimbare pozitiva). 

Un plus de hidratare

The Body Shop a folosit canepa din 1992, inca de la lansarea sa in 1998 crema pentru maini Hemp Hand Protector devenind un produs cult pentru ca ofera mainilor o hidratare intensa.

Semintele de canepa contin un nivel ridicat de acizi grasi esentiali, perfect pentru a ingriji pielea. Si cu uleiul presat la rece obtinut din 950 de seminte de canepa umpland pana la refuz fiecare tub de 100ml, aceasta formula ultra eficienta catifeleaza si hraneste chiar si cele mai uscate maini.

Hemp Hand Protector este produsul nr. 1 pentru hidratarea intensa a mainilor asa ca parteneriatul cu renumitul street artist EINE a venit de la sine.

Heavy-Duty-BodySa aiba grija de pielea dura nu este treaba produselor cu textura usoara. Din fericire colectia  expert ofera hidratare extrema acolo unde ai nevoie mai mult.

In gama Hemp pe baza de ulei de canepa au fost lansate doua noi produse, un unt de corp si un balsam reparator, ambele intens hidratante pentru pielea foarte uscata.

Pret: 75 lei

Heavy-Duty Body Moisture Protector – pentru peste 96 de ore de hidratare pentru pielea foarte uscata 

Hemp Rescue Balmpentru alinarea si protectia localizata instant a acelor zone din corp cu adevarat dure, precum coatele si genunchii.

hemp-rescue-balm-100-ml_28230

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pret: 83 lei

Faceti cunostinta cu ele aici: ‪#‎enrichnotexploit‬

Le puteti gasi in magazine din 10 februarie 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *