Sprâncene perfecte ca la salon

Golden rose

Chiar daca natura nu te-a inzestrat nu sprancene perfecte, nu este o scuza ca sa nu ai o forma impecabila a spranecelor. Îti vor accentua trasaturile fetei si vor evidentia mult mai bine machiajul si ochii. Este nevoie insa de indemanare, rabdare si putina informatie.

Din pacate nu toate suntem norocoase sa avem sprancenele groase ca ale Carei Delevingne, dar asta nu inseamna ca nu le putem avea si noi. Cu fardurile de sprancene potrivite aplicate corect vom avea spancene definite si frumoase.

Iata toate metodele prin care va puteti aranja sprancenele, asa ca puteti alege metoda care vi se potriveste cel mai bine cu ajutorul fardurilor si al kit-urilor pentru sprancene de la Golden Rose. 

♥ Golden Rose Eyebrow Styling Kit, 50,00 lei

Kitul contine tot ce este necesar pentru sprancene fara cusur. Contine o ceara usor pigmentata si doua nuante de pudra. Include o penseta si un aplicator dublu cu o pensula unghiulara la un capat si o perie rasucita la celalalt capat.

KIT SPRANCENE

Mod de utilizare:

  1. Eliminati cu penseta excesul de par.
  2. Aplicati ceara cu varful unghiular al aplicatorului pentru modelarea si definirea sprancenelor.
  3. Utilizati varful unghiular si pentru umplerea golurilor cu pudra.
  4. Folositi peria rasucita pentru a pieptana si pentru a da forma sprancenelor.

Golden Rose Pudra pentru Sprancene, 20,00 lei 

Pudra pentru sprancene este conceputa pentru a rafina sprancenele naturale. Datorita aplicatorului pe care il are inclus este usor de folosit. Are 7 culori alternative. Pentru un look cat mai natural si fin, opteaza pentru farduri de sprancene care sunt putin mai deschise decat culoarea naturala a sprancenelor tale. Cu o pensula  cu fard de sprancene pe ea traseaza liniile exterioare sprancenelor tale, apoi cu miscari usoare umple-le. Ca sa previi imprastierea fardului foloseste un rimel dupa pentru a fixa fardul si firele de par.

PUDRA PENTRU SPRANCENE

Golden Rose Eyebrow Pencil, 18,00 lei 

Creionul maro pentru sprancene. Aceasta este cea mai comuna metoda de a-ti contura sprancenele. Acestea se gasesc in mai multe nunate de la maro deschis pana la negru inchis. Sunt putin mai diferite de cele de ochi deoarece au o formula cu ceara.

CREION PENTRU SPRANCENE

Acesta nu afecteaza sprancenele, le lasa sa creasca natural, fara sa le deterioreze. Cu linii usoare umple sprancenele, iar cu capatul in forma de perie piaptana-le pentru a arata cat mai frumos. Creionul este perfect pentru evidentierea sprancenelor in forma lor naturala. Desavarseste perfect machiajul impreuna cu pensula pentru modelare.

Golden Rose Longstay Liquid Browliner, 40,00 lei 

Tus pentru sprancene cu finisaj mat LONGSTAY LIQUID BROWLINER. Datorita formulei perfecte si varfului special conceput pentru aplicare, puteti sa realizati cu usurinta aspectul dorit in cele 3 nuante disponibile.

TUS SPRANCENE

Asigura un machiaj rezistent la apa care dureaza pana la 12 ore. Pentru un look natural, dupa aplicare se intinde cu pensula pentru sprancene.

Golden Rose Longstay Precise Browliner, 40,00 lei 

Creion retractabil de precizie pentru sprancene PRECISE BROWLINER. Ambalajul micro-matic perfect, varful foarte subtire si mecanismul retractabil prin rotire asigura o liniere controlata foarte precisa.

CREION RETRACTABIL DE PREZIZIE PENTRU SPRANCENE

Defineste si modeleaza sprancenele si confera un look perfect pe toata durata zilei datorita formulei rezistente la apa. Pensula finiseaza sprancenele si elimina excesul de culoare.

Sunt mici trucuri pe care le poţi face singură!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *