Cadouri parfumate de Valentine’s Day

Se apropie ziua care celebrează cel mai frumos și pur sentiment – iubirea. O zi în care sărbătorești dragostea are nevoie nu doar de senzualitate și romantism, ci și de un cadou pe măsură.

De Valentine’s Day, la Notino vei găsi cele mai frumoase și inspirate cadouri de ziua îndrăgostiților.

Deoarece, în impactul emoțional, mirosul este atât de important și te poate ajuta la crearea contextului și a momentului romantic, caută să ieși din clișeul inimioarelor, bomboanelor de ciocolată și plușurilor oferite cu ocazia acestei sărbători și alege pentru persoana iubită un parfum senzual, care-i va îmbăta simțurile!

Dintre multele cadouri de Valentine Day pentru ea, ideal este un parfum pe tema iubirii sau un parfum sugestiv care o va impresiona datorită mesajului pe care vrei să-l transmiți!

Girls Can Do Anything de la Zadig & Voltaire poate fi unul dintre ele, pentru că da, fetele pot face orice pentru iubirea lor!

Parfumul transmite mesajul femeii independente de azi printr-o forță care uimește până și cele mai selective gusturi, iar aroma acestuia este susținută prin note de tonka, ferigă, vanilie, mosc și ambroxan.

Girls Can Do Anything este genul de parfum care trezește simțuri și incită curiozitatea printr-o proiecție mai mult decât incandescentă. Deși se deschide ușor, prin accente suave de bergamotă, pară și floare de portocal, este finisat într-o notă caldă de mosc, ceea ce generează caracterul fierbinte al femeii independente, liberă, neîngrădită și îndrăzneață, care nu se teme să-și asume riscuri atunci când este vorba despre iubirea ei!

Designul acestui parfum este redus la minimalism și încântă printr-o transparență ce face posibilă vizualizarea lichidului pastelat. Singurele detalii care îl scot în evidență sunt eticheta albă care găzduiește numele parfumului, scris cu litere negre, în contrast, precum și capacul texturat și argintiu.

Girls Can Do Anything transmite un mesaj puternic feminin, gravat cu numeroase trimiteri la adresa femeii de azi. Portretizarea acesteia este posibilă printr-o arhitectură olfactivă inspirat aleasă, care mizează pe un caracter versatil și o purtare facilă în orice anotimp.

În plus, ofertează printr-un excelent raport calitate/preț, nu este prea intruziv, dar totuși frumos perceptibil și da, grație caracterului oriental-fougere poate fi purtat în orice anotimp, un atu pe care nu multe parfumuri îl au.

De Ziua Îndrăgostiților, ar fi bine să-ți răsfeți iubitul cu un cadou parfumat! Dintre cadourile de Valentine’s Day pentru el, apa de parfum pentru bărbați Emporio Stronger With You Intensely de la Armani poate fi o alegere potrivită, deoarece este inspirată din povestea de dragoste profundă a unui bărbat tânăr și modern, a cărui dragoste tot mai intensă își depășește zilnic limitele.


Tonurile de vârf împletesc pasionalul piper roz cu ienupărul și cu violeta. Notele din inimă sunt gurmande și constau în caramel și scorțișoară caldă, temperate de salvie și de lavandă. Notele de bază conțin o combinație de ambră, tonka și vanilie, echilibrate de asprimea aromată a notei de piele întoarsă.

Parfumul pentru bărbați Giorgio Armani Emporio Stronger With You Intensely a fost conceput ca o pereche a versiunii pentru femei Emporio In Love With You. Ca orice pereche modernă, ambii parteneri sunt egali în dansul seducției. Ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea?

Și, nu uitați că cele mai bune cadouri de Ziua Îndrăgostiților sunt cele alese cu dragoste!

Voi la ce cadouri v-ați gândit pentru Valentine’s Day?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *