Exprimă-ți creativitatea cu Givenchy Rouge Interdit

iwashere

Givenchy a lansat noua versiune Rouge Interdit, cu un mesaj clar „Am fost aici“.  Femeia imaginata sa poarte acest ruj are un caracter puternic și un stil seducator, cu buzele roșii, care-si lasa amprenta unei culori pure si stralucitoare.

Noul Givenchy Rouge Interdit te seduce prin culori expresive, ingrediente revoluționare și prin textura sa unică, satinată și confortabilă.

Rouge Interdit este un ruj seducator care isi lasa amprenta si impresioneaza. Culoare intensa, finisaj satinat, confort absolut, rezistenta de durata este rujul perfect in orice situatie.

Givenchy_Rouge_interdit

Pigmentii micronizati din Rouge Interdit sunt pastrati intr-un ulei cunoscut pentru calitatile sale, permitandu-le sa fie distribuiti uniform pe buze. Acest extract rar se spune ca confera buzelor o hidratare de neegalat. De asemenea, stimuleaza sinteza lipidelor naturale pentru a ajuta buzele sa-si recapete umiditatea și confortul.

PLEASE NOTE/ MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3. WARNING ! ALL PRINTING EXECUTED BY SUPPLIERS MUST USE HIGH-RESOLUTION IMAGES FROM COMMUNICATION GUIDELINES.

Formula sa mai contine un lichid format din cristale ce reflecta puternic lumina si care capteaza lumina.  24 de culori de mare impact si o nuanta enigmatica, ce dezvaluie frumusetea buzelor mai mult decat oricand N25 Noir Revelateur, negru care la prima vedere este incredibil de intens, dar care se metamorfozeaza la aplicare in functie de ph-ul pielii. In combinatie cu rosu intens dezvaluie densitatea culorii si ii ofera o nota mister.

ROUGE INTERDIT N°25 STAR SHADE PACKSHOT 2017

Pret: 154.00 L

Pentru buze perfecte, Givenchy Rouge Interdit se aplica impreuna cu un creion de buze pentru un efect maxim.  Noul Givenchy Lip Liner vine in zece culori si o nuanta universala.

Le gasiti doar in magazinele Sephora si online pe Sephora.ro.

Esti gata sa testezi curajosul L’Interdit? Afirmă-ți personalitatea și lasă o semnătură îndrăzneață! 🙂 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *