Goldea The Roman Night, aroma misterioasă a Casei BVLGARI

Goldea The Roman Night

Parfumurile sunt, incontestabil, cele mai iubite. Cu fiecare nouă aromă, devin parcă mai bogată pentru că universul meu olfactiv se îmbogășește într-un mod subtil, definindu-mi personalitatea.

Astăzi, vă voi povesti despre noua apa de parfum a Casei Bvlgari, Goldea The Roman Night, un parfum care evocă Cetatea Eterna a Romei și întruchipeaza zeița misterioasă a nopții, un parfum ca o semnatură contemporană dedicată femeilor spontane, deopotrivă puternice și delicate, care trăiesc dupa propriile reguli, asumându-și deciziile.

Frumoasa Bella Hadid, ambasadoarea noului parfum Bvlgari, a fost prezentată în timpul cocktail-urilor la Piazza Di Spagna, emblematică pentru Roma, iar apoi s-a mutat la Palazzo Nunez Torlonia pentru cină și dans. Oaspeții au petrecut noaptea romană, trăind precum locuitorii Romei pentru o noapte plină de farmec.

Bella Hadid _Goldea The Roman Night

Alberto Morillas, Maestru Parfumier și creatorul acestui parfum a declarat: “Am fost fascinat de ideea unei zeițe misterioase a nopții, în citadela eternă, Roma. Astfel, cu imaginea ei în minte, am creat parfumul Goldea The Roman Night. Carismatică, fascinantă și seducătoare, ea își dezlănțuie aura irezistibilă printr-un elixir auriu al florilor albe, care își răspândesc puternicul miros odată cu lăsarea nopții.” 

PARFUMUL

O apă de parfum Floral – Moscat – Ciprata

Goldea The Roman Night

Note de vârf: dude & bujor negru

Note ce exuda energia florală a unui parfum suculent și efervescent.

Notele de top includ fructe senzuale pline de fructe suculente, cu cele mai rare bujori, bujorul negru, pentru a crea o parte misterioasă a acestei flori, combinată cu o inocență delicată care vine din notele de mijloc ale iasomiei indiene și Tuberose. Ambele dintre ele doar flori după întuneric; un fost miros puternic și Tuberose, o bijuterie în notele de parfum, este delicată și hipnotică, un miros electrizant, uneori numit “amanta nopții”!

Notele de bază ale moscilor negri, patchouli și vetiver formează o trilogie parfumată de note senzuale puternice.

  Goldea The Roman Night

 Note de mijloc: regina nopții & tuberoză

Notele de mijloc oferă un caracter hipnotic parfumului floral, contrastant și misterios. 

 Note de bază: mosc negru, patchouli & vetiver

Datorită acestor note parfumul exprimă tandrețe, luminozitate, senzualitate și feminitate. 

FLACONUL

Amintind de cerul Romei, silueta flaconului întrunește acele momente rare, când soarele, pământul și luna se aliniază în perfectă armonie. Reiterând o eclipsă, soarele apare printr-un inel de lumină, proiectat de discul luminos al lunii.

Goldea The Roman Night are un design contemporan, evocând subtil jocul seducției. Flaconul contrastează alura misterioasă a îmbinării întunericului cu lumina pentru a exprima dualitatea feminină – o femeie puternică, totuși intuitivă, dominatoare și în același timp candidă.

Capacul transparent, înconjurat de o linie neagră, simbolizează elixirul fermecător.

Cutia amintește senzația tactilă a pielii de șarpe, straluncind în reflexii aurii.

Cu un gest inconfundabil al maestrului – bijutier, flaconul este înconjurat de celebrul Serpenti.

 IMAGINEA

Așa cum spuneam, ambasadoarea parfumului Goldea The Roman Night este supermodelul Bella Hadid.

Eleganța, farmecul și senzualitatea Bellei exprimă incontestabil caracterisiticile noului parfum, după cum se poate vedea și în clipul de prezentare:

Din descriere, îmi place combinația de note de fructe și flori, de feminin și masculin în același timp, notele senzuale și puternice, sexy și feminine, un parfum pe care l-aș purta atât ziua, cât și noaptea.

Sper că v-am stârnit interesul, parfumul îl găsiți în parfumeriile Sephora și aștept să împărtășim impresii despre el!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *