Descoperă Grenadille D’Afrique în magazinele Elysee

Aedes de VenustasAl șaptelea parfum Aedes de Venustas explorează peisajele străvechi ale Africii, ca un tribut adus străvechiului abanos.

Înființată în 1995 în Greenwich Village, universul în stil baroc al lui Karl Bradl și Robert Gerstner a fost mult timp paradisul iubitorilor de parfumuri.

Începând cu anul 2002, Aedes de Venustas (în traducere “Templu al frumuseții” în limba latină) a primit aclamații puternice și a obținut prestigiosul premiu Fragrance Foundation Award, devenind unul dintre cele mai respectate brand-uri de parfumerie ai ultimilor ani.

Noua creație a lui Alberto Morillas, Marele Maestru Parfumier, ne invită într-o aventură prin pădurile de abanos african…

grenadille-dafrique-3

Descoperi la fiecare pas un nou miros, care te convinge să te afunzi și mai mult către inima pădurii, unde îți va fi dezvăluită o comoară ascunsă. Ai tot ce îți trebuie ca să supraviețuiești: lemn, fum, pământ și cremene, în timp ce vanilia încălzită de acordurile de labdanum ține loc de așternut.

Mintea întreabă, dar inima deja știe…

O nouă experiență invită purtătorul într-o vrajă care nu a mai fost făcută până acum.

Este prima atingere a AEDES DE VENUSTAS, o atingere care nu poate fi uitată niciodată!

AEDES DE VENUSTAS, o selecție a trei parfumuri excepționale:

IRIS NAZARENA

Misterios, mistic, senzual…box-bottle-aedes-iris-nazarena

Specia rară de Iris Bismarckiana, cunoscută și cu numele de Iris Nazarena, este originară din munții din estul Nazaretului. Este cunoscută ca fiind o floare mistică, având o coloristică impresionantă: maro, mov și alb cu un miros foarte pudrat.

iris_nazarena_bright-background_no-text

Ambreta împreună cu notele de pară, trandafir și mosc ofera parfumului o strălucire a zorilor care tocmai se ridică.

Se găsește exclusiv în Elysee!

iris-nazarena

Preț: 100ml/gr – 890 RON

ŒILLET BENGALE

O garoafă ce își dorește să devină un trandafir…

oeillet_bengale_still-life-3

Acest parfum flamboyant care împrumută fațetele unui trandafir are o personalitate volatilă.

Notele condimentate adăugate mirosului pudrat va dezlanțui o reacție în lanț.

Se găsește exclusiv în Elysee!

oeillet-bengale-2

Preț: 100ml/gr – 890 RON

COPAL AZUR

Hipnotic, spiritual și puternic… Un parfum care ne invită pe o plajă din paradis, cu stânci minerale, iar notele de tămâie domină peisajul olfactiv, deschizându-ne “poarta către rai”.

Deoarece rășina de copal nu poate fi folosită ca ingredient în parfumerie, trei extracte diferite de frankincense sunt folosite ca note de bază, reprezentând 30% din formula extravagantă.

Se găsește exclusiv în Elysee!

copal-azur-1

Preț: 100ml/gr – 890 RON

Magazinele Elysee vă invită să explorați peisajele străvechi ale Africii într-o călătorie de neuitat în lumea miresmelor prețioase și rare!

Adresele magazinelor Elysee:

  • Elysee Marriott – Grand Avenue Shopping Galleries, J.W Marriott Bucharest 90th, Strada Calea 13 Septembrie Bucureşti, Romania
  • Elysee Victoriei Calea Victoriei, Nr. 39 Bucureşti, Romania.

În această minunată perioadă a sărbătorilor, parfumurile Grenadille D’Afrique pot fi, cu siguranță, cadoul perfect pentru tine sau pentru cei dragi!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *