Gucci Guilty Absolute Pour Femme, revoluția iubirii emancipate

Gucci-Guilty-Absolute-Pour-Femme

Pentru ca am pasit deja in luna iubirii si se apropie zile importante in viata fiecarei femei, in care indragostitii din lumea intreaga isi celebreaza iubirea fata de femeia iubita, imi face placere sa va prezint un parfum lansat de curand, Gucci Guilty Absolute Pour Femme, care poate fi cadoul perfect pentru aceaste ocazii speciale. Nu am auzit inca de femeia care sa fie nemultumita sa primeasca in dar un parfum, iar acesta este cadoul garantat sa seduca si cele mai pretentioase simturi olfactive.

Gucci Guilty Absolute Pour Femme este contrapartida pentru Gucci Guilty Absolute Por Homme, lansat in 2017.

Revoluția #GuiltyNotGuilty continuă cu lansarea Gucci Guilty Absolute Pour Femme, partenerul perfect pentru Gucci Guilty Absolute Pour Homme. Împreună, cuplul „Absolute” exprimă noțiunea de iubire emancipată, o pereche de arome care se completează reciproc precum o călătorie eliberatoare.

Începând de la o notă misterioasă de mure, Gucci Guilty Absolute Pour Femme este un parfum non-tradițional pentru femei, creat pentru o femeie modernă. Nu există nicio modalitate absolută de a „purta” un parfum. Nu există o cale absolută de a iubi cum nu există o cale absolută de a te conecta.

Aroma

“Am vrut o nota de mure care sa te faca sa visezi in timp ce il mirosi. Este magic si conectat la natura, precum si la emotii. Exista romantism in acest parfum, o aura de dragoste pura, libera“, spune creatorul parfumului, Alessandro Michele.

Gucci-Guilty-Absolute-Pour-Femme

Viziunea lui Alessandro Michele pentru Gucci Guilty Pour Femme a început cu această singură notă. Avand incredere in maestrul parfumier Alberto Morillas pentru a îmbina aroma, directorul creativ a căutat o narațiune olfactivă profund contemporană.

Noul capitol din povestea #GuiltyNotGuilty rupe formele  invechite, tradiționale ale  aromelor feminine, dezvoltând o aroma  specifica  parfumului Chypre. În interiorul notelor parfumului, trei ingrediente definesc un nou drum al senzualității și romantismului.

Mura: cu note fructate si suculente, cu o tenta misterioasa, mura ofera parfumului  o notă de inalta  calitate.

Trandafir bulgaresc: bogată și intensa, esența florala moderna are un finisaj picant. Esența provine dintr-un proces de distilare cu abur care datează de secole, aburul trece prin petalele de trandafir care sunt stratificate pe tavile din vas. Pe masura ce trece, colecteaza uleiul esențial, iar dupa racire are loc separarea uleiului de  apa.

Goldenwood: un extras natural nou al Cypress-ului Nootka, nota inedita de lemn combină căldura unui lemn tradițional și accentele bogate de chihlimbar date de Nootka. Unic și multidimensional, notele lemnoase au aspecte legate de foc și piele. Goldenwood este, de asemenea, o notă-cheie a lui Gucci Guilty Absolute Pour Homme, care leagă parfumul feminin de omologul său de sex masculin. Ingredientul comun armonizează cele două parfumuri într-o expresie a masculinității contemporane și a feminității.Gucci-Guilty-Absolute-Pour-Femme

Pentru Gucci Guilty Absolute Pour Femme, Alberto Morillas a amestecat cele trei note de  bergamota, patchouli și ambră, pentru a obtine un miros profund  care creeaza dependent.

Design-ul

Un cod de feminitate întruchipat într-o nuanta selectată de Alessandro Michele, tonul bogat de fructe de pădure este realizat în ambalaj mat, accentuat cu sigla si litere Gucci aurii. Cu un capac negru lucios, evoca aceeași silueta ca și echivalentul barbatesc, ambalajul  este din  sticla artizanala pentru a reaminti de culoarea asemanatoare notei de  fructe de padure.

Gucci-Guilty-Absolute-Pour-Femme

Imi imaginez o femeie mergand in dormitorul iubitului ei, luand parfumul lui si facandu-l al ei“, spune Alessandro Michele, deci ce parfum poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat Gucci Guilty Absolute Pour Femme?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *