New: Crema de ochi Guerlain Abeille Royale – relaunch

Tratamentul pentru ochi Guerlain Abeille Royale Abeille Royale îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.

Zona ochilor reprezintă un punct de inters major pentru femei odată cu înaintarea în vârstă.

Având în vederea că pielea din jurul ochilor este cea mai subţire şi solicitată de pe restul feţei, clipim de aproape 10.000 ori/zi, este şi prima ameninţată de semnele de îmbătrânire.

În afară de procesul de clipire, pielea din zona ochilor este afectată şi de alţi factori: râsete, plâns, frecare etc.WHAT’S NEW?

– O nouă tehnologie: corectează cele 5 tipuri de riduri din zona ochilor (încruntare, ridul lacrimogen, linii de deshidratare, ridul Crow’s feet, riduri sub ochi)

– O nouă textură

– Un nou ambalaj modern& eco-responsabil

Tehnologia ‘black bee’ reprezintă semnătura gamei Abeille Royale. Aceasta are la bază combinarea mai multor tipuri de miere, inclusiv mierea albinei negre (Ouessant) şi lăptişor de matcă.

Un nou complex de îngrijire, cu ingrediente cheie, ce vizează multiple probleme din zona fragilă a ochilor: pigmentarea, vase de sânge subţiri şi fragile, riduri, acumularea de apă/grăsime.

Astfel, laboratoarele de cercetare Guerlain au creat o nouă formulă ce are la bază 94% derivate din ingrediente naturale, o textură bogată& cremoasă ce estompează vizibil liniile fine, corectează pungile& cearcănele.Caracteristici:

– netezește liniile și ridurile fine

– înviorează și netezește zona ochilor

– uniformizează nuanța pielii și o iluminează superb

– oferă zonei ochilor un aspect tineresc

– oferă pielii elasticitate

– netezește pielea, are efect de lifting

De asemenea, în comparaţie cu recipientul lansat în 2017, greutatea noului recipient a fost redusă cu 30% iar amprenta de carbon cu 20%. Recipientul din sticla este 100% realizat în conformitate cu standardele eco-design şi eco-responsabilitate.

Crema de ochi Abeille Royale va fi disponibilă în magazine începând cu luna februarie.

Preţ aproximativ 514 lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *