Guinot Hydraderm Cellular Energy, o alternativă modernă la medicina estetică

3886C_MLG_HYDRA_CELL_ENERGY

Cea mai nouă tehnologie de reîntinerire a tenului, Guinot Hydraderm Cellular Energy, a fost lansată în România, în premieră la Silhouette Dorobanți.

În prezența a numeroase vedete din showbiz, precum Andreea Marin, Ileana Badiu, Carmen Negoiță, Ellie White, artistele din trupa Amadeus, Adina Buzatu sau Alexandra Ungureanu, bloggeri și reprezentanți Mass Media, invitatul special al evenimentului, Cynthia Lambert – International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot, a explicat avantajele și efectele excepționale ale noului tratament. Acesta  reprezintă o alternativă non invazivă la medicina estetică.

Andreea-Marin-Silhouette-Guinot-3

Hydraderm Cellular Energy, noua tehnologie cu  ionizare dinamică  ce sta sub semnatura Guinot, ofera solutii anti-aging revoluționare si furnizează energie celulelor pielii, stimulând regenerarea.

CRS_8244

Îmbătrânirea pielii este dictată de ceasul biologic și accelerată de factorii externi. Nu putem lupta împotriva trecerii timpului, însă putem atenua semnele îmbătrânirii din ce în ce mai eficient odată cu inovațiile științifice.

Avem două alternative: estetica medicală dureroasă și costisitoare, ori tratamentele revoluționare non invazive ce oferă un efect uimitor și natural, fără riscul de a ne altera trăsăturile chipului.

HYDRADERM Cellular Energy copy

Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy este o adevărată alternativă la medicina estetică, prin cele două tratamente de regenerare:

  1. Tratamentul Cellular Energy Jeunesse, ce oferă regerare vizibilă a tenului prin stimularea activității celulare.

Chiar din copilărie, activitatea celulară se diminuează odată cu trecerea timpului. Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulară este redusă, sinteza de fibre de elastină scade, iar semnele de îmbătrânire se instalează vizibil.

Noul tratament GUINOT activează tinerețea, reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică.  Noua tehnologie cu ionizare dinamică stimuleaza activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, ajutand la regenerare.

În acelaşi timp, efectul de dublă ionizare facilitează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot.

  1. Tratamentul Celluar Energy Lift acționează prin stimularea musculaturii faciale și are efect de lifting instant.

Odată cu vârsta, se pierde tonusul conturului facial. Pentru a recâștiga trăsăturile marcate de trecerea timpului, noul tratament GUINOT vine să stimuleze mușchii feței și să revitalizeze activitatea lor, conturul fetei fiind astfel redefinit.

Guinot Hydraderm Cellular Energy

Aceste tratamente GUINOT sunt patentate și au un efect spectaculos de înfrumusețare și reîntinerire.

Demn de remarcat este faptul că in cadrul evenimentului  international GUINOT sustinut la Paris, echipa Topline a castigat locul I, pentru cele mai remarcabile evenimente de lansare in 2015!

Aparatul și noile tratamente GUINOT se efectuează, în premieră pentru România, la Centrele Silhouette din București, Unirii și Dorobanți ( www.silhouette.ro), precum și în saloanele partenere TopLine  (www.topline.ro).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *