Sărbători Fericite cu Hugo Boss!

Căutați inspirație pentru un cadou de Crăciun deosebit anul acesta? Pentru a vă ajuta în căutarea unui cadou perfect, HUGO BOSS, brandul iconic din industria modei și a parfumeriei, începe celebrarea Sărbătorilor de iarnă și urează tuturor consumatorilor și fanilor săi Happy Holidays, oferindu-le câteva sugestii de cadouri prin celebrarea celor mai frumoase momente olfactive HUGO BOSS.

Găsirea unor cadouri minunate pentru bărbații din viața ta poate fi adesea o provocare, totuși nu trebuie să-ți faci prea multe griji că  ai inspirație de Crăciun. Un parfum Hugo Boss din gama Boss  The Scent – Private Accord sau Boss The Scent for Him poate fi un cadou minunat pentru orice bărbat cu stil.

O poveste senzorială de seducție, în care pentru el, notele de top condimentate de ghimbir sunt intensificate prin adăugarea de cardamom. Notele exotice de fruct de maninka sunt amplificate pentru un efect maximizat, în timp. Simply amazing!

Cauți un cadou de Crăciun pentru mama, sora sau prietena ta? Parfumul perfect, The Scent for Her va fi ceva special pentru orice femeie! Inspirat de arta seducției și a irezistibilei apropieri, parfumul luxos și senzual este contrapartida inimitabilă a variantei masculine, creat pentru a obține puterea ascunsă și seducătoare ce învăluie femeia ce-l poartă într-o aură captivantă. Parfumul dezvăluie notele de bază irezistibile de boabe de cacao prăjite, note ce oferă o explozie seducătoare, stârnind și mai mult simțurile, exprimând  chimia necontestată nici de femeia ce poartă parfumul, nici de cel ce este sedus.

Inspirați-vă din creațiile olfactive Hugo Boss și să aveți Sărbători cât mai frumoase!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *