Ieftin și bun de pe Notino

După cum știm, NOTINO este raiul parfumurilor și al celor mai căutate produse cosmetice. Găsim pe site, dar și în magazine tot ce ne dorim în materie de frumusețe, cele mai căutate branduri, unele de lux, altele de nișă. Dar tot aici, găsim branduri la prețuri aproape modice. Îmi face plăcere să vă prezint câteva produse de make-up de la Catrice, foarte bune și ieftine.

Cosmetica decorativă Catrice încântă orice femeie căreia îi place să se fardeze. Produse de prim rang, ambalaje luxoase şi preţuri atractive – aceasta este Catrice, cosmetica inspirată de actualele trenduri mondiale în machiaj!

Datorită paletei largi de culori, puteţi crea cu mare uşurinţă un machiaj în stil extravagant sau clasic. Filozofia brand-ului Catrice este de a prezenta efervescenţă, diversitate şi varietate, accesibile oricărei femei!

Toate produsele Catrice sunt compuse din ingrediente de o calitate excepţională, îmbunătăţite constant. Cosmetica decorativa Catrice este controlată regulat şi aprobată dermatologic. Produsele nu sunt testate pe animale, lucru valabil nu doar pentru produsele individuale, dar şi pentru fiecare materie primă utilizată.

Catrice 1 Minute Face Perfector

Baza de fond de ten Catrice 1 Minute Face Perfector netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia, matifiază și netezește ridurile. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi.

Catrice Blush Box

Blush-ul Catrice Blush Box conferă tenului un aspect sănătos, proaspăt și natural.

Îmi place pentru că dă obrajilor o culoare sănătoasă, creează un efect îmbujorat natural și are o textură fină, ușoară și plăcută, ușor de utilizat

Se aplică pe față cu o pensulă lată și se estompează, pentru un efect natural.

Catrice_Glow

Catrice Glow Illusion

Pudra Catrice Glow Illusion fixează perfect fondul de ten și conferă tenului un look catifelat. Conferă pielii un efect catifelat și o iluminează.

Fondul de ten se fixează cu ajutorul buretelui sau al pensulei, iar efectul este unul wow.

Catrice Golden Dust

Iluminatorul Catrice Golden Dust conferă chipului un aspect sănătos și plin de vitalitate, iluminează perfect fața și conferă prospețime pielii.

Conține pigmenți care reflectă lumina, așa că se aplică pe zonele feței care necesită accentuare și iluminare. 

Catrice The Blazing Bronze Collection

Paleta pentru ochi Catrice The Blazing Bronze Collection oferă posibilitatea creării celor mai fanteziste variante de fond de ten pentru ochi.

Permite crearea unor nuanțe frumoase, deoarece are culori ușor de combinat, are pigmenți saturați ușor de aplicat, obținându-se frumoase umbre sclipitoare.

Catrice_Bronze_Palette

Rujul Catrice Generation Matt accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară. Este un produs vegan, se usucă rapid, are rezistență de lungă durată și pigmentare intense.

 Catrice Power Plumping Gel Lipstick este un luciu de buze care colorează ușor buzele, strălucește și dă buzelor un aspect minunat.

Catrice_generation

Brand-ul Catrice este îndrăgit şi pentru ediţiile sale limitate exclusive, create conform tendinţelor prezentate la defilările de modă. Datorită acestora, alături de Catrice puteţi descoperi şi încerca mereu ceva nou!

Oferta este extrem de variată, găsiți cam tot ce vă doriți pentru realizarea unui machiaj estival, iar raportul calitate/preț este exceptional.

Catrice
Tot din categoria “ieftin și bun”, am mai încercat câteva produse și de la Bourjois. Brandul Bourjois radiază faimosul stil și eleganța pariziene, adaptat la propria individualitate.

Produsele sale cosmetice, inteligente și inovative, simplifică pentru femei bucuria ritualurilor zilnice de frumusețe, lăsând totodată spațiu pentru creativitatea proprie.

Cosmeticele Bourjois s-au născut în lumea franceză a teatrului și a artei, în anul 1863. Brandul este deja cunoscut, de multă vreme, nu doar de franțuzoaice, ci de toate femeile din întreaga lume.

Am deja două produse favorite, pe care vreau să vi le prezint:

Corectorul Bourjois 123 Perfect acoperă orice imperfecțiune a tenului și dă feței un aspect fără cusur. Fiecare culoare  din cele trei ale batonului (mov, bej, vernil) rezolvă o altă imperfecțiune a tenului. Este o inovație care mi se pare extrem de practică, acest 3 în 1 poate fi luat în poșetă, se aplică foarte ușor și estompează cât ai clipi orice neplăcere la nivelul feței.

Rujul Bourjois Rouge Fabuleux accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară. Buzele arată pline și sănătoase, are rezistență de lungă durată, este ușor de aplicat și are un efect satinat. Îl găsiți acum, pe notion.ro cu o reducere de 35%!

Bourjois

În plus, doar săptămâna aceasta, puteți beneficiați gratuit de un kit de călătorie sau un ulei pentru protecția solară, la cumpărăturile minime de 190 RON, așa că spor la cumărături! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *