În luna martie, Deichmann îţi aşază glamour-ul şi seducţia la picioare

00_1174218_1_P

Mai mult ca niciodată, în luna martie, îţi doreşti să străluceşti şi să obţii de fiecare dată ceea ce îţi doreşti. Feminitatea, privirea încrezătoare şi look-ul impecabil din cap până în picioare sunt armele la care trebuie să apelezi fără ezitare. Si pentru că această lună îţi este dedicată ţie, Deichmann te vrea îndrăzneaţă şi cuceritoare.

00_1174044_1_P

La un cocktail sau la o cină romantică nu o să dai niciodată greş cu o pereche de pumps.

Cu toc mediu sau înalt, în nuanţe pastel, cu texturi sidefate sau în culori îndrăzneţe, vor pune în valoare oricând chiar şi o ţinută mai simplă sau all black. Fie că eşti romantică sau visătoare, pasională sau hotărâtă, la Deichmann îţi vei găsi perechea de pumps potrivită cu stilul şi atitudinea ta. Iar dacă te vei simţi bine în pantofii tăi, nimeni şi nimic nu o să-ţi mai stea în cale. Cu o pereche glamour de pumps te vei simţi confortabil, vei putea dansa toată noaptea şi vei atrage atenţia de la primul pas.

00_1174209_1_P

Pentru o seară elegantă, în care se impune o rochie lungă, optează pentru o pereche de sandale High Heels lăcuite, elegante, cu baretă la gleznă. Negre sau roşii, îţi vor pune glezna în evidenţă, iar tu vei fi cu siguranţă protagonista unei poveşti de neuitat.

00_1185819_1_P

În luna martie, alege să scrii o poveste de neuitat şi, pentru că iubeşti pantofii, Deichmann îţi propune modele care te vor conduce spre cele mai seducătoare momente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *