Îngrijirea pielii la început de toamnă

Vichy Liftactiv Hyalu Boncafe

În scurt timp, vara va deveni doar o amintire, iar toamna, intrată în drepturi, va impune noi reguli de îngrijire a tenului şi pielii corpului. Îngrijirea tenului trebuie făcută cu produse corespunzătoare nevoilor acestuia, în funcţie de fiecare anotimp.

Vă propun câteva produse pentru îngrijirea tenului, pe care le găsiți pe Notino, de unde, săptămîna aceasta, vă puteți alege produsele preferate din cele patru categorii: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, îngrijirea părului sau make-up, cu 20% reducere. Codul promoției: newro20.

Măştile cosmetice sunt produse ale unor mărci bine-cunoscute, care în plus faţă de regenerare au efecte de curăţare şi hidratare. Eu am mereu tendința de a neglija aplicarea măștilor cosmetice, sunt mereu pe fugă și nu am răbdare să stau cu ele pe față, pe corp nici atât, deși știu cât de benefice sunt pentru piele.

Măştile cosmetice constituie un tratament activ, cu efecte imediate asupra stimulării circulaţiei sanguine, dau prospeţime pielii şi au diverse efecte de înfrumuseţare, precum închiderea porilor şi micşorarea lor, îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, atenuarea ridurilor, luminozitate și multe alte beneficii, așa că nu ezita să-ți răsfeţi pielea cu măşti de faţă de calitate.

Vă propun câteva măști ce se găsesc pe notino.ro, foarte eficiente și care nu necesită mult timp de aplicare.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist (mască facială pentru întinerire și netezire cu acid hyaluronic)

Masca facială pentru întinerire și netezire Vichy Liftactiv Hyalu acționează cu forța unei injecții de frumusețe cu acid hialuronic. După 5 minute, tenul este vizibil mai odihnit, mai întins și rehidratat.Vichy Liftactiv Hyalu Mask Boncafe

Caracteristici:

→ elimină semnele de oboseală în 5 minute

→ reface fermitatea și elasticitatea tenului

→ netezește vizibil liniile și ridurile fine

→ uniformizează nuanța tenului

→ oferă tenului o hidratare intensă

→ lasă tenul strălucitor și vizibil mai tânăr.

Nu vă pot spune ce efect “wow” are și cum se simte fața după aplicare! Are efect anti-aging, de lifting, fermitate și nutriție, restaurează densitatea pielii, revitalizează și luptă împotriva petelor pigmentare.

Are consistența unui gel, se aplică foarte ușor pe față, gât și decolteu, care în prealabil au fost curățate, se lasă să acționeze doar 5 minute, apoi se îndepărtează cu apă și efectele sunt imediate!

Compoziție:

→ 1 % acid hialuronic pur – hidratează și revitalizează

→ extract de agave – promovează producția de colagen

Se poate folosi pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur.

Mod de aplicare:
Se aplică uniform, pe fața curată. Se lasă să acționeze 5 minute și se spală cu apă, evitându-se contactul cu ochii. Se folosește o data pe săptămână. Eu aș aplica-o în fiecare zi, însă trebuie să respectăm întotdeauna indicațiile, pentru a nu avea neplăceri.

TONYMOLY TAKO (mască facială pentru curățare și strălucire pentru micșorarea porilor)

Porii dilataţi ne dau bătăi de cap în orice anotimp. În plus, trăim într-un mediu super-industrializat, cu poluare, radicali liberi, alimentaţie necorespunzătoare, stresul și lista poate continua. Ne convine sau nu, un procentaj destul de mare din populaţie se confruntă cu imperfecţiuni și pori dilataţi. Vă recomand o mască (de culoare neagră) 🙂 de la TONYMOLY, care răsfață și îngrijește tenul. Măștile coreene sunt recunoscute pentru eficiența lor, le găsiți și pe notino.ro.

Tony Moly Tako Boocafe

Caracteristici:

→ hidratează profund și hrănește intens

→ curăță impuritățile din pori și îi contractă

→ iluminează și împrospătează

→ curățare, hidratare, iluminare, împotriva punctelor negre.

Cum se utilizează:
Masca se aplică în strat subțire pe fața curată, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze pe perioada specificată pe ambalaj. Apoi se spală bine masca, cu apă călduță.

TONYMOLY  I’m PEARL (mască textilă iluminatoare)

Pentru luminozitate, vă recomand masca facială TONY MOLY I’m PEARL, care hidratează, hrănește, răsfață și îngrijește tenul. Probabil cunoașteți măștile faciale care au facut senzație în întreaga lume de la brandul coreean TONYMOLY. Formula gamei de măști “I’m Real” este de tip tratament pe bază de serum, conține ingrediente naturale și antioxidanți, menține sănătatea și elasticitatea pielii. Tot ce trebuie să faci este să aplici masca pe față și să lași magia să se întâmple!Caracteristici:

→ hidratează profund și hrănește intens

→ iluminează și împrospătează

→ înfrumusețează aspectul pielii

Cum se utilizează:
Se scoate cu grijă masca din ambalaj și se aplică pe fața curată. Se lasă să acționeze pe durata specificată pe ambalaj. Apoi se scoate cu atenție masca.

TONYMOLY Magic Food Banana (Lapte pentru mâini)

Nu m-am putut abține să nu vă prezint și acest produs, tot de la TONYMOLY, mai ales din cauza ambalajului extrem de simpatic, de forma unei banane. Este micuță și drăgută, o poți purta în geantă, pentru a o folosi atunci când simți nevoia, mai ales dacă ai mâinile uscate. Crema TONYMOLY Magic Food Banana hidratează perfect pielea mâinilor și îi oferă nutriția necesară. 

Tony Moly Banana Hand Milk

Caracteristici:

→ hidratează și hrănește pielea

→ lasă pielea fină și netedă

→ miroase plăcut

Cum se utilizează:
Se aplică crema pe mâini, după nevoie și se masează până la absorbție.

Un cadou pentru tine!

Vara s-a încheiat, dar vă așteaptă o toamnă colorată și plină de oferte pe notino.ro! Cele mai bune noutăți din anul 2019 le puteți achiziționa acum la un preț și mai bun! Aveți 20% reducere la cele mai bune noutăți din 2019, folosind codul promoțional newro20 în coșul de cumpărături! Vă doresc o toamnă frumoasă tuturor!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *