Inspirație pentru cele mai frumoase cadouri de Crăciun

Pentru mine, nimic nu se compară cu bucuria Crăciunului, chiar dacă poate părea puțin copleșitor să-mi fac timp și răbdare în căutarea cadoului perfect. Nu contează cât de pregătită crezi că ești, atunci când se apropie Crăciunul, se va găsi întotdeauna un moment în care care îți vei bate capul cu ce cadouri trebuie să cumperi!

Idei de cadouri de Crăciun ce vă pot inspira și se pot potrivi chiar și celor mai pretențioase persoane găsiți la Notino, este un moment potrivit pentru că la ei oferta este foarte generoasă. În plus, anul acesta, perioada de Black Friday se desfășoară între 09 – 29.11.2020, mai exact aveți trei săptămâni pline de reduceri, în fiecare dintre cele trei săptămâni, Notino vă oferă noi și noi reduceri.

Mie mi se par foarte potrivite pentru a fi dăruite seturile-cadou, este foarte plăcut și util să ai mai multe produse din gama preferată, sunt atât de frumos ambalate și cred că un set-cadou este cea mai inspirată alegere.

Eu am comandat deja câteva seuri, dar urmează și altele, încă nu știu dacă vor merge la cine m-am gândit sau vor rămâne la mine, pentru că îmi plac maxim.:) Mai am timp să mă gândesc!

Boucheron Quatre Absolu de Nuit

Ca un #perfumelover ce sunt, bineînțeles că am ales și un parfum. Dacă ești în căutare de cadouri pentru femei (parteneră, soră, prietenă sau pentru mama ta), acest set Boucheron Quatre Absolu de Nuit va aduce bucurie pe chipul celei dragi. Boucheron este o marcă luxoasă, aromele sunt deosebite, iar setul acesta arată atât de prețios și are un preț foarte accesibil.

Seturile conțin, în general, un parfum și produse cosmetice din aceeași gamă, care prelungesc persistența parfumului.

Setul acesta conține:

Eau de Parfum – 50 ml și

Loțiune de corp iluminatoare – 100 ml

Apa de parfum pentru femei Boucheron Quatre Absolu de Nuit vă dezvăluie forța seducătoare a aromelor Orientului. Secretele și aura de mister pe care o radiază vă încântă imediat și atrag ca un magnet atenția anturajului. Este un parfum cald, ideal pentru vreme rece.

De la note florale și revigorante la tonuri calde și picante disponibile într-o selecție amplă de mărci de lux, un parfum este cadoul care face pe oricine să zâmbească atunci când îl deschide.

Collistar Perfect Eyebrow Kit

În această perioadă de pandemie, în care masca ne acoperă fața, am acordat o importanță deosebită zonei ochilor, așa că un set cu produse de machiaj destinat acestei zone cred că va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul Collistar Perfect Eyebrow Kit este destinat definirii sprâncenelor și conține:

Eyebrow Gel 3 In 1 Asian Brown – gel pentru sprâncene

Eyebrow Pencil – creion pentru sprâncene

Gelul evidențiază sprâncenele și le pune în valoare frumusețea naturală, adaugă acestora volum și formă, le ajustează rapid și precis și cred că bucură orice femeie.

Cum se utilizează:
Folosind tușe scurte, se trasează și se completează sprâncenele în forma dorită. Se aplică pe sprâncene folosind pensula, dinspre centrul feței spre exterior.

Vivian Gray Romance Sweet Vanilla

Zona mâinilor „consumă“ cea mai mare cantitate de săpun, dar asta nu înseamnă să facem rabat la calitate, confort și senzația de răsfăț și piele catifelată la pachet cu efectul de igienizare a pielii.

Așa că am ales Setul cosmetic Vivian Gray Romance Sweet Vanilla care oferă mâinilor o hidratare optimă, în timpul spălării și după aceea.

Setul conține:

Săpun lichid cremos Vivian Gray Romance Sweet Vanilla care îndepărtează impuritățile de pe mâini, îngrijește pielea în timpul spălării are o aromă fină, de vanilie, preferata mea.

Laptele hidratant pentru mâini Vivian Gray Romance Sweet Vanilla oferă pielii nutriție și hidratare și lasă mâinile plăcut parfumate.

Sunt doar câteva sugestii, dar găsiți multe, multe produse, oferte, discounturi și cadouri minunate, intrați pe site sau mergeți în magazine ca să le descoperiți și să vă faceți o reală bucurie vouă sau celor dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *