it´s BRUSH hour! by essence – ediție limitată

Machiajul perfect se obține cel mai bine prin utilizarea instrumentelor de înfrumusețare adecvate. Nu toate pensulele sunt la fel. Forma și densitatea perișorilor joacă un rol decisiv în aplicarea diferitelor texturi, cum ar fi fondul de ten lichid, corectorul cremos sau fardul de obraz pudră. Dar nu doar acesta este motivul pentru care există o varietate atât de mare de pensule în portfardul tău, ele pot fi utilizate și pentru a obține diverse efecte.

precise eyeshadow brush

Pentru un aspect cu adevărat special când vine vorba de machiajul ochilor: cu ajutorul acestei pensule, liniile precise și efectele speciale sunt foarte ușor de obținut. Este unealta ideală pentru a ilumina colțul intern al ochiului, pentru mixarea produselor pudrate sau cremoase .

Preț: 7,00 lei

eyeshadow blender brush

Ochii pot fi subliniați într-o varietate de moduri, folosind diferite tehnici de machiaj. Nu doar combinația de culori este importantă, dar și modul în care sunt mixate și aplicate. Această pensulă este ideală pentru mixarea nuanțelor și crearea unei zone delicate de trecere de la o nuanță la alta.

Preț: 7,99 lei

face brush

Perișorii sintetici ai acestei pensule, mai puțin voluminoși, sunt ideali pentru o aplicare delicată și mixarea texturilor pudrate, cum ar fi pudra pentru fixarea machiajului, pudra bronzantă sau fardul de obraz. Această pensulă este ideală pentru obținerea unui machiaj natural, fără efort.

Preț: 19,99 lei

eyeshadow shader

Pensula aceasta este perfectă pentru a aplica într-un mod generos un fard pe pleoapă, drept bază a machiajului ulterior. Poate fi folosită și pentru aplicarea culorii în mai multe straturi. Această pensulă este un must have absolut, cu ajutorul ei poți aplica cantitatea exactă de fard.

Preț: 7,99 lei

brush holder

Suportul pentru pensule este perfect pentru a ține în ordine măsuța de machiaj. Indiferent dacă îl foloseși pentru depozitare sau pentru uscarea pensulelor, datorită formei aderă ferm la suprafețele curate și netede, după umezire. Păstrează întotdeauna pensulele preferate la îndemână, pentru un machiaj deosebit, rapid. Preț*: 15,99 lei

Preț: 15,99 lei

precise face brush

Această pensulă este instrumentul ideal pentru definirea contururilor feței și obținerea unor efecte speciale. Datorită formei subțiri, ușor conice, pudra pentru conturare și iluminatorii pot fi aplicați acolo unde este nevoie, pentru un machiaj de efect.

Preț: 15,99 lei

foundation buffer brush

Această pensulă aplică delicat și fără efort fondul de ten cu textură lichidă – fardul de obraz cremă sau iluminatorului – și se înțege bine cu pielea ta. Pensula are structura și mărimea optimă ce te ajută să creezi un machiaj natural și un aspect neted.

Preț: 21,00 lei

Noile pensule cu perișorii sintetici ale ediției limitate essence it’s BRUSH hour! – disponibile începând cu luna Martie 2020 – oferă o fantastică varietate de forme și dimensiuni, pentru diferite tipuri de machiaj. Mânerele cu formă specială sunt ușor de folosit și oferă o aplicare corectă și sigură a texturilor. www.essence.eu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *