L is from LOVE

Au fost zece zile la mare, un sărut într-o seară, răsăritul pe plajă şi cerul plin de stele.

Acum toate s-au dus şi lacrimile care mă ard atât de tare încerc sa le ascund zâmbind. Pentru că i-am promis.
I-am promis că o sa fiu bine.
El se trezeşte în fiecare noapte cu numele meu pe buze aşteptând să vin să-l ţin în braţe şi să-i spun că totul va fi bine.
Încă mai simt parfumul lui care mă învîluia seară de seară. Trupul meu încă mai simte căldura braţelor lui. Buzele mele încă mai aşteaptă buzele lui fierbinţi.
El are inima sfărâmată în mii de bucăţele asemenea nisipului din scoicile de pe raftul meu din baie.
Eu am descoperit că merită să-mi asum riscuri. Şi să nu mai am reţineri. Viaţa e oricum prea scurtă ca să mai am timp să fac scenarii şi să mă gândesc la cum ar fi fost dacă…
El nu ar trebui să mă întrebe dacă o să-l ajut să evadeze, pentru că ştie deja că sufletul meu este şoseaua lui spre infinit.
Nici să mă roage să-l ajut să viseze, pentru că ochii mei îl vor visa la nesfârşit…
Iar eu aş vrea să pot să-i mulţumesc. Deşi cred că ştie deja. Că îl iubesc. Cu tot sufletul. Cu “L“… de la Love.

16 Comments


 1. // Reply

  Luminita…asa frumos scrii…ce poveste…nici nu intreb daca-i reala..
  stiu ca-i posibila.
  “sufletul meu este soseaua mea spre infinit”…”il iubesc cu “L” de la Love”
  n-am mai citit asa o declaratie de dragoste.

  Dana


 2. // Reply

  scuze, soseaua lui spre infinit…sunt tare emotionata…scriu printre lacrimi


 3. // Reply

  Dana, noi simtim mereu nevoia sa iubim…. profund…. cu “L” de la “Love”….


 4. // Reply

  Aseara am fost la un concert cu HI-Q. Ascultam “Dor de tine ,dor de noi”…. Mi-au dat lacrimile….Barbatul de langa mine imi sopteste la ureche”je t’aime”….Nu era cine as fi vrut sa fie! De ce nu ne multumim cu ce avem???http://www.youtube.com/watch?v=RFAaNjXtkBA


 5. // Reply

  Luminita…stii ce e trist pentru mine?…ca profunzimea mea se loveste de ziduri….raceala….sau sa zic asa mai academic ratiunea pura are mai mult succes…sau impact pentru iubire….nici nu stii cit as vrea sa gresesc din acest punct de vedere…probabil avem nevoie sa gasim calea de mijloc intre un IQ si-un EQ…ambele ridicate…ca sa putem sa nu ne pierdem
  eu n-am reusit inca….lucrez la asta….nu vreau sa ma pierd.


 6. // Reply

  Sarut mainile, Lumi.
  Biologii spun ca in mijloc, in miez, in sambure, se string esentele, lucrurile importante, pretioase; Filosofii cred la fel, ca dincolo de ce e trup, in miezul sufletului, spre inima adica, sunt adapostite trairile fragile dar valoroase ale vietii.
  Napoleon, de numeroase ori a atacat mijlocul viguros al armatelor adverse,ori naruind rezistenta acestuia, si-a asigurat capitularea usoara a celorlalte parti. Cei stiitori si priceputi intru ale sufletului omenesc, pun si ei, in centrul vietii, al lumii dragostea fizica si sufleteasca. Dragostea, careia cei asezati mai spre apus, pe limba lor, asa cum spui Lumi, o rostesc Love. L from Love, din mijlocul celor spuse a fi scrise…simtite.


 7. // Reply

  Dana, ai spus foarte bine, calea de mijloc este dezirabila in toate, si bineinteles, si in iubire. Unii o gasesc mai repede, altii mai greu, altii niciodata. Cert este ca trebuie sa luptam, sa nu renuntam, macar sa stim ca noi am facut tot ce se poate, chiar daca nu sunt adepta zicalei ca fericirea si-o poate face fiecare… cred ca doar intr-un procent foarte mic.


 8. // Reply

  ….si eu…..!!!! Te imbratisez!


 9. // Reply

  Sarut mainile, Lumi.
  “Love will keep as alive” by Scorpions – recomandata de tine mai sus – pentru mine e adevarata ideea exprimata de ei. Eagles au la rindul lor si ei o versiune interesanta cu acelasi nume, dar cu un ritm diferit numai buna de dansat si simtit. Imi place mult Eagles asa ca postez acum ce ascult:
  I can’t tell you why ( by Eagles )
  http://www.youtube.com/watch?v=q6yyWKzPBCM&feature=related
  Scorpions inseamna pt mine mai ales Wind of change, un fior al sperantei de atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *