La Mia Perla, întruchiparea olfactivă a perlei

Cunoașteți sentimentul acela de feminitate și încredere pe care îl aveți atunci când purtați o lenjerie de corp foarte frumoasă? În opinia mea, este exact sentimentul pe care ar trebui să-l transmită noul parfum La Mia Perla. Emoția și securitatea lenjeriei prețioase, dar și frumusețea și  strălucirea unei perle care dezvăluie puterea și intrigile unei femei care își găsește propria senzualitate pe măsură ce se dezvăluie la suprafață din interior.

Ada Masotti, fondatorul companiei La Perla, a ales să-și numească compania “The Pearl”, după ce a făcut o comparație între complicațiile formei feminine și misterul care înconjoară această bijuterie de adâncime. Astăzi, Julia Haart, directorul creativ al mărcii, a decis să continue să povestească povestea Ada despre modul în care senzualitatea și eleganța pot împuternici femeile din întreaga lume. Mirosul este o sărbătoare a femeilor care apreciază puterea, eliberarea și feminitatea.


De la marca de lenjerie de lux La Perla, acest parfum a fost creat pentru a întrupa și a îmbrățișa frumusețea și feminitatea. La Mia Perla abandonează structura clasică a piramidei de parfum în favoarea unei compoziții circulare, ca forma unei perle, rezultată dintr-o simfonie bogată, care este infinită și neschimbată. 

La Mia Perla face parte dintr-o familie de parfumuri inovatoare numită Solariental, definite de luminozitate și senzualitate. Noul parfum din La Perla este creat de binecunoscutul parfumar Honorine Blanc, care a creat parfumuri de succes timp de 16 ani. Cu La Mia Perla a creat interpretarea formală și ideală a unei perle, care reflectă frumusețea, feminitatea și senzualitatea adânc, chiar în interiorul purtătorului.De când l-am primit, chiar de la prima aplicare, La Mia Perla mi-a creat tot felul de obsesii, i-am tot privit sticla ingenioasă și l-am tot mirosit, încercând să-i plasez mirosul în memoria mea olfactivă. Însă, nu poate fi încadrat, deoarece aparține unei familii de parfumuri inovatoare, numită Solariental, cunoscută ca fiind bogată și incandescentă. Mirosul de bază este compus din sambac de iasomie și bujor alb, care este accentuat cu o notă de mandarină picantă și piper alb. Pentru a armoniza această combinație florală și a adăuga o notă de eleganță, creatorii au adăugat orris, piele de mătase și ambrox. În cele din urmă, lemn de santal și muscenone care aduc moscozitate compoziției.

Este un miros fabulos pe timp de zi, pe care l-ați putea purta cu ușurință la birou și apoi imediat după. La Mia Perla este un minunat miros feminin care poate fi purtat zi cu zi, este un parfum pe care toate ar trebui sa-l avem în “garderoba” noastră de parfumuri. Așa cum am spus, este un miros feminin, dar și sexy în același timp, fără a fi prea mult. Există ceva diferit în legătură cu acest parfum, dar și pentru că este un oriental solar, are câteva ingrediente neobișnuite care îi dau un pic de spicy, cum ar fi piperul alb și Ambrox Silky Suede. Este un parfum minunat și perfect pentru fiecare zi.


Apoi designul sticlei, care este unul elegant și sofisticat. Chiar trebuie să vezi personal sticla pentru a-ți da seama de unicitatea ei. Sticla este absolut uimitoare, cu accente de aur trandafiriu, cu un design inspirit de frumusețea și unicitatea perlei, capacul sticlei reprezentând o perlă. Sticla de aur trandafiriu emite nuanțe de alb strălucitor și roz care te duc, din nou, cu gândul la o perlă. Și, în sfârșit, detaliile din afara și din interiorul sticlei sunt atât de rafinate, abia știu cum să le descriu, deoarece creează un truc de parcă te-ai privi în ochi uitându-te la sticlă, chiar ai putea petrece veacuri uitându-te la asta.

Personal, mi se pare că noul La Mia Perla este chiar deosebit. El este și pudrat, și floral și feminin, dar și modern. Și cu siguranță mai există încă ceva mister! Pentru mine, acest parfum ar fi perfect pentru o întâlnire. Nu contează dacă vă întâlniți cu cineva nou sau doriți să petreceți o seară plăcută cu partenerul dvs. într-un restaurant plăcut. Ar fi bine sa-l mirosiți și să-l purtați, pentru că îi va încânta pe cei din jur și pe voi înșivă!

Noul parfum La Mia Perla îl găsiți exclusiv în parfumeriile Marionnaud Paris si online aici și vă așteaptă să-l descoperiți!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *