La Petite Robe Noire își dezvăluie partea rock cu Black Perfecto

LA PETITE ROBE NOIRE BLACK PERFECTO VISUEL INSTAGRAM

In aceasta toamna, La Petite Robe Noire ne surprinde cu o abordare diferita, dar la fel de seducatoare ca si editiile anterioare.

Cea mai noua, mai chic si in trend creatie a casei Guerlain este Black Perfecto, o aroma incredibil de sexy si puternica.LA PETITE ROBE NOIRE BLACK PERFECTO EDP 50ML

La Petite Robe Noire Black Perfecto isi impartaseste numele cu un ruj Guerlain și culoarea unghiilor și se referă la jacheta de motocicleta Perfecto din piele neagra.

Un nou accesoriu preferat, jacheta neagra din piele, pentru un look sexy, indraznet si ROCK.

Sticla iconica are un nou aspect, negru intens, lacuit, cu o eticheta din piele si tinte chic pe gatul sticlei.

LA PETITE ROBE NOIRE BLACK PERFECTO VISUEL PRINCIPAL

Black Perfecto iti dezvaluie latura rock, prin trilogia de trandafiri al carei amestec unic evidențiaza fațetele parfumului La Petite Robe Noire.

Co-creatorii Thierry Wasser (Guerlain’s Master Perfumer) și Delphine Jelk (Guerlain Perfumer) au combinat diferite tipuri de trandafiri pentru a crea supradoza, semnatura Guerlain, in armonie perfecta cu notele de migdale.

Buchetul de flori proaspete si delicate te invaluie cu notele sensible si pretioase ale Absolutului de Trandafir, din regiunea Grasse, si roua trandafirilor bulgaresti.

16_June

Asemeni jachetei din piele care invaluie rochia oferindu-i un look sexy, notele de trandafiri sunt acompaniate de acordul lemnos compus din patchouli si boabe de tonka, ce au ca rezultat un parfum electric si seducator. La Petite Robe Noire nu a fost niciodată atat de rock’n’roll.

La Petite Robe Noire Black Perfecto, incurajata de creatorii sai, are o noua dorinta –  sa isi ia motocicleta, sa urce pe scena cu chitara electrica si sa capteze atentia tuturor.

Eticheta de pe Facebook: #RevealYourRockSide 

La Petite Robe Noire Black Perfecto va fi disponibil in magazine incepand cu luna septembrie.

Pret aproximativ: 630 lei (100 ml)

Ce spuneti, iubitoarelor de Guerlain, pare tentant Black Perfecto?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *