Dress Up Your Style with Colour from La Petite Robe Noire by Guerlain

PRNM16-10G_press_LR

La Petite Robe Noire se uită îngrijorată prin garderoba sa. În ciuda tuturor rochițelor negre create de parfumierul Guerlain Thierry Wasser, ea tot simte că îi lipsește ceva pentru a-i completa stilul parizian. Într-o secundă, are o revelație! Își dă seama că de fapt are nevoie de CULOARE.

Astfel, Guerlain inventează culori care să-i aparțină doar ei, culori parfumate chiar!

La Petite Robe Noire lipstick

PRNM16-12_PACSKHOT edp_LR

Ruj ultra-strălucitor cu formulă hidratantă, compusă dintr-un cocktail de uleiuri fine și rășină ce oferă suplețe buzelor pe tot parcursul zilei.

Secretul formulei: Pigmenți POP, atent selectați de experții Guerlain, pentru a putea crea 3 intensității diferite cu aceași nuanță de ruj.

Primul strat aplicat pe buze are un finish natural, dacă aplicăm două straturi intensitatea devine medie, iar dacă aplicăm trei straturi obținem o nuanță intensă si specială pentru serile glam în oraș.

Garderoba sa cuprinde 20 de nuanțe feminine, delicioase și parfumate inspirate de parfumul La Petite Robe Noire.PRNM16-20_edt_LR

Preț: 147 lei

Compoziția olfactivă dată de notele floral-fructate crează dependența: bergamotă, trandafiri și zmeură.

4 Nuante STAR must-have!

001 MY FIRST LIPSTICK

⇒ 002  PINK TIE

⇒ 003  RED HEELS

⇒ 007  BLACK PERFECTO: topcoat pentru buze, se poate folosi singur sau peste o altă nuantă de ruj pentru a crea un efect rock.

La Petite Robe Noire Colour Lacquer

Culore și Parfum chiar și pe unghii!

Deoarece stilul parizian surprinde mereu, La Petite Robe Noire își lansează și accesorii pentru unghii.

Ambalajul emblematic și feminin reprezintă o miniatură a sticlei La Petite Robe Noire.

Formula inovatoare are la bază o nouă tehnologie a pigmenților de culoare amestecați cu polimeri adezivi și rășini poliesterice, pentru o rezistență și aderență pe unghii cât mai mare.

Doar în momentul aplicării, după ce solvenții se risipesc, lacul de unghii LPRN te cucerește cu nota gurmandă a fructelor de pădure, murelor, accentelor de petale de trandafiri și bergamotă.

În această primăvară, Guerlain lansează 10 CULORI compatibile cu nuanțele de ruj din aceeași gamă pentru a accesoriza La Petite Robe Noire.

PRNM16-21_LR

Preț: 115 lei 

Nuanțele STAR din colecție sunt:

⇒ 001 MY FIRST NAIL POLISH: se poate folosi singur sau ca top coat pentru un plus de stralucire

⇒ 002 PINK TIE

⇒ 003 RED HEELS

⇒ 007 BLACK PERFECTO

Pentru a avea o manichiură impecabilă, pregătește și finisează unghiile cu cele 2 secrete din gamă, Base Coat și Top Coat.Coat

base

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ Base Coat în nuanță purpurie are 3 acțiuni: efect anti-îngălbenire, protejează și întărește, acționează ca un agent de prindere pentru o mai bună aderență și rezistență a lacului de unghii.

♥ Top Coat netezește și sporește strălucirea lacului de unghii.

Compoziția olfactivă a lacurilor de unghii este folosită și la Top Coat, pentru a intensifica și mai mult notele bergamotei, petalelor de tradafiri și murelor.

Dress Up Your Style with Colour and Fragrance La Petite Robe Noire by Guerlain!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *