La Vie En Perle, o colecție cu broderii și perle cusute manual by Anki Permoda

andreea

Anki Permoda a lansat La vie En Perle, o colectie de tinute luxury realizata din materiale flexibile, usoare, care se suprapun in straturi ce structureaza, modeleaza si creeaza volume noi, vibrante. De remarcat sunt broderiile si perlele cusute manual care vin sa desavarseasca modelele noii colectii, perfecte pentru evenimentele festive ale verii.

anki (5)

“Colectia urmeaza ultimele tendinte din moda si ofera tinute elegante, care raman in memoria privitorilor. Am conceput La Vie En Perle din dorinta de a provoca femeile sa isi exprime propria personalitate prin purtarea unor modele care sa faca diferenta intr-un mod inedit”, explica Andreea Parlea, owner Anki Permoda.

anki (2)

Colectia La Vie En Perle surprinde delimitarea fina dintre feminitate si lux, fiind o impletire dinamica intre notiunile reprezentative celor doua genuri.

anki (8)

La vie En Perle celebreaza spiritul neinfricat al femeii moderne si il ghideaza spre regasirea acesteia. Delicata, dar puternica, aceasta este definitia femeii complexe a secolului XXI din perspectiva atelierului de creatie Anki Permoda.

anki (3)

Despre Anki Permoda

Aparut recent pe piata din Romania, brandul Anki Permoda se adreseaza femeilor puternice, elegante si rafinate, indiferent de varsta sau stil.

Brand premium, cu produse din materiale de cea mai buna calitate, broderii realizate manual si accesorii indraznete si elegante, Anki Permoda ofera femeilor atat rochii de seara, cat si rochii de cocktail, salopete sau chiar rochii de mireasa.

Descoperiti intrega colectie pe: www.anki.ro.

Voua ce model va place mai mult?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *