Lacurile de unghii, un plus de culoare pentru această vară

Se spune că mâinile ne arată vârsta. Ei bine, nu doar că ne pot trăda vârsta, dar pot spune multe despre noi. Ne exprimăm prin gestică, prin urmare mâinile vorbesc despre noi, așa că este foarte sugestiv felul în care le îngrijim și înfrumusețăm cu lacuri de unghii și oje frumos colorate și de calitate.

În ceea ce privește lacurile de unghii, este la fel de important să folosim produse non-toxice, deoarece unghia este un mediu portant pentru asimilarea toxinelor în organism. Cele mai avansate formule de lacuri de unghii nu conțin formadelhidă, toluen, rășini formaldehidice, camfor, xylene, DBP sau MEK.

Lacurile de unghii se aleg în funcție de preferințe, de outfit și de personalitate, dar mai ales de împrejurarea în care vor fi purtate.

Astfel, lacurile de unghii strălucitoare sunt potrivite pentru petreceri, o manichiura franțuzească va impresiona colegii de serviciu, iar cele cu strălucire neon sunt potrivite pentru zilele însorite de vară.

De pe notino.ro puteți alege din zeci de nuanțe și tipuri de lacuri de unghii pentru toate gusturile!

Dacă sunteți în căutarea unui lac de unghii cu rezistență îndelungată, care se va aplica ușor și visați la o strălucire orbitoare, atunci încercați lacurile de unghii sub formă de gel. Acestea se usucă foarte rapid, rezistă până la trei săptămâni și nu se vor zgâria.

Există Lacuri de unghii cu gel folosind lampa UV. În acest caz, gelul UV se întărește doar după folosirea lămpii UV. Se aplică după folosirea unui base coat și, la sfârșit, se fixează cu un top coat.

Și există și Lacuri de unghii cu gel, fără lampă. Pentru aceste lacuri nu este necesar să folosiți lampa UV. Lacul se usucă rapid, rezistă un timp îndelungat și este foarte ușor de îndepărtat.

Dacă vă luptați cu unghii fragile, care au tendința să se rupă, nu înseamnă că nu se vor putea bucura de o culoare superbă.

Trebuie doar să folosiți un lac întăritor. Acesta va hrăni și va regenera unghiile și, ca urmare, acestea vor arăta sănătoase. În plus, lacul întăritor se poate folosi ca bază pentru lacurile de unghii colorate.

Eu am găsit această ojă catrice 2 în 1, care poate fi folosită atât ca bază, dar și ca top coat.

Chiar dacă există infinit de multe opțiuni, la notino.ro veți găsi întotdeauna lacuri și seturi de unghii de cea mai bună calitate, de la branduri vestite, cum sunt cele de la OPI. Veți obține manichiura perfectă cu oja OPI!

Lacul de unghii OPI Nail Lacquer are o formulă profesională care rezistă până la 7 zile, iar pensula specială facilitează aplicarea. Finisajul poate fi și cu particule strălucitoare, ceea ce oferă un luciu briliant unghiilor.

Aplicați prima tușă pe mijlocul unghiei apoi pe o parte și pe cealaltă. Aplicați al doilea strat și așteptați să se usuce. Pentru o manichiură uscată la atingere în câteva minute, utilizați 2 picături de DripDry Lacquer Drying Drops pe fiecare unghie.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați împreună cu OPI Natural Base Coat (înainte, pentru un plus de rezistență și protecție) și OPI Top Coat (după, pentru rezistență și extra strălucire) sau RapiDry Top Coat (după, pentru rezistență și uscare rapidă).

Cât despre culorile acestei veri, apusurile, câmpurile de flori și stâncile golașe, plajele, toate sunt demne de inspirație.

De la dunele de nisip și stâncile care-ți taie respirația până la tonurile de albastru care te duc cu gândul direct la valurile oceanului, există nuanțe și culori pentru fiecare.

Există nuanțe care sugerează bronzul perfect sau tonuri care ne binedispun, la fel cum există nuanțe aprinse, saturate, un amestec ce poate fi combinat pe toată perioada verii.

Poate fi un galben cald care te face să strălucești, o nuanță vibrantă care se potrivește cu tonurile neutre sau o nuanță irezistibilă de albastru care arată și sună ca apa care-ți curge printre degete.

Alegerea produselor potrivite pentru crearea unui look perfect este deseori o provocare pentru oricine! Accentul pe detaliu este un plus pentru frumusețe, așa că aveți grjă de aceasta, întodeauna din cap, până-n picioare!

Voi ce lacuri de unghii preferați?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *