Lansarea colecţiei Black Baccara by Miriam Quevedo, exclusivitate Elysée

,

Miriam_Quevedo_Elysee

Elysée a lansat, în premieră şi în exclusivitate, în România, colecţia Black Baccara, ce aparţine casei Miriam Quevedo, în prezenţa fondatoarei casei, în cadrul unui eveniment de excepţie.

Vedete, jurnaliști de top, blogeri și key-people au dat curs invitației, lăsându-se seduși de atmosfera rafinată tipică universului Elysée, unde au testat parfumurile și produsele exclusiviste.

Miriam_Quevedo_Elysee

Acelaşi eveniment a marcat şi lansarea noului număr al reviste Elysée Magazine, în care veţi regăsi interviuri oferite în exclusivitate de către Miriam Quevedo şi Bertrand Duchaufour.

Cine este Miriam Quevedo?

Miriam_Quevedo_Elysee

Pasiunea lui Miriam Quevedo pentru cosmetică a prins contur încă de când era tânără, în timp ce lucra în magazinul de plante medicinale al mamei sale, la Barcelona.

Acesta a fost primul său laborator, unde a avut posibilitatea de a se „juca” cu plantele, obţinând astfel produse excepţionale, de la tincturi, esenţe şi creme şi deblocând astfel, cele mai bine păstrate secrete ale naturii pentru ten şi par.

Miriam_Quevedo_Elysee

Originară din Barcelona, casa Miriam Quevedo este una dintre cele mai puternice brand-uri de produse cosmetice de îngrijire a parului şi a tenului, produse revoluţionare de înaltă calitate ce conţin ingrediente active valoroase.

Colecţia Black Baccara personalizează, creează, combină, adaptează. Black Baccara este o colecţie revoluţionară care transcende ritualul tradiţional de îngrijire a pielii, folosind o abordare unică şi personalizată pentru toate tipurile de ten.

Miriam_Quevedo_Elysee

Inspiraţia

Suprinzător, atunci când vine vorba despre pielea noastră, stilul nostru de viaţă şi obiceiurile zilnice joacă cel mai mare rol în modul în care pielea noastră îmbătrâneşte. Aceşti aşa-numiţi factori epigenetici, precum lipsa de somn, stresul sau poluarea, au o incidenţă gravă asupra pielii noastre, grăbind procesul de îmbătrânire. În esenţă, tenul nostru este oglinda stilului nostru de viaţă.

Miriam_Quevedo_Elysee

Experienţa

Această colecţie este creata în urma descoperirilor cosmetice de ultimă generaţie, devenind o gamă exclusivă ce conţine ingrediente active avangardiste şi excepţionale, cu texturi deosebite şi rezultate fără precedent.

Miriam_Quevedo_Elysee

Ingredientele

Dorinţa lui Miriam Quevedo a fost să creeze o linie de produse care să fie extrem de eficiente dar, în acelaşi timp, usor de folosit, care să conţină 40 de ingrediente active de ultimă generaţie şi oferă 40 de beneficii excepţionale.

Fiecare produs conţine concentrat de Black Baccara, o specie foarte rară de trandafir, Smart SKINutrients şi un amestec de ingrediente botanice preţioase şi rare.

Miriam_Quevedo

Colecţiile exclusiviste de îngrijire a părului conţin ingrediente active şi preţioase precum pudra de platină şi diamant, aur de 24 de carate micronizat, ulei de caviar alb şi keratină, care protejează firul de păr precum un scut, rezultatul fiind un păr regenerat din profunzime, strălucitor, sănătos şi elastic.

Luminita_Iliescu_miriamquevedo

Gamele de îngrijire a părului Miriam Quevedo sunt produse excepționale, special concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de păr, pentru o vitalitate și o strălucire care nu pot trece neobservate, dar ca să vă convingeți, trebuie să le încercați!

Colecţia Black Baccara, ce aparţine casei Miriam Quevedo se găsește, în exclusivitate, în magazinele Elysée:

⇒ Elysée Gallery – Calea Victoriei, 39

⇒ Elysée Marriott – Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 (incinta Hotel Marriott)

⇒ și online aici: elysee.eu.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *