Noul parfum Burberry Her, modern, original și gurmand

Burberry Her, cea mai recenta lansare a Casei Burberry, este un parfum modern, nonconformist, original, o poveste aromată, din atmosfera vibrantă a orașului Londra

Burberry Her este creatia celebrului parfumier Francis Kurkdjian, care interpreteaza genial tema floral-fructata cu subtilitati gurmande. A creat, asa cum el insusi spune, un parfum care poarta o semnatura unica, o aroma cu o combinatie olfactiva pe care o recunosti imediat, datorita originalitatii lui.

Acesta este primul parfum cu adevărat gourmet lansat sub numele de Burberry“, a spus Kurkdjian.

Debutul este plin de note delicioase, de coacăze, afine și zmeură. Apoi înfloresc îmbătătoarele note din inimă: o împletire de iasomie și violete. Notele de bază constau în ambră caldă, mosc și acorduri lemnoase, pentru un plus de feminitate captivantă.


Parfumul Burberry Her este întruchiparea atmosferei londoneze: un oraș dinamic, în continuă schimbare. Parfumul completează perfect personalitatea femeii originale, cu spirit de aventură, care nu se teme să iasă în evidență.

Imaginea campaniei pentru acest nou parfum este celebra Cara Delevigne care intruchipeaza  perfect spiritul londonez.

Lucrul pe care-l iubesc cu privire la atitudinea din Londra este că este atât de îndrăzneț – oamenii nu se tem să spună ce gândesc ei. Acesta este locul unde oamenii schimba lucrurile “, spune Cara.

Burberry Her este un parfum gurmand, de fructe, pentru femeia tânără și dinamică, pentru fiecare zi.

Colectia Burberry Her include parfum (30ml, 50 ml si 100 ml) , lotiune de corp, gel de dus si deodorant.

Încearcă și tu moderna variantă britanică a unui parfum de fructe, cu note gurmande, o noutate a anului 2018!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *