Colecția de parfumuri Diana Vreeland s-a lansat la Elysée și miroase uimitor

Lansarea colecției de parfumuri Diana Vreeland la București a fost un eveniment exclusivist, rafinat și elegant, aidoma personalitatății magice a celei care a inspirit-o, cea care putea să vadă lumea doar în felul ei unic, o colecție care întruchipează personalitatea Dianei Vreeland: îndrazneață, plină de culoare, încrezătoare, inteligentă și amuzantă.

Este de notorietate profunda influență pe care Diana Vreeland a exercitat-o asupra modei secolului 20, iar linia de parfumuri ce-i poartă numele vine să continue povestea incredibilă a uneia dintre cele mai importante figuri feminine ale epocii sale.

În prezența extraordinară a lui Alexander Vreeland, exclusivistele parfumuri Diana Vreeland s-au lansat oficial în România marți, 18 septembrie 2018, fiind distribuite în exclusivitate în parfumeriile Elysée.

Într-o lume în care moda și luxul au devenit o parte importantă a vieții fiecăruia dintre noi, moștenirea dăruită de Diana Vreeland se adresează iubitorilor de frumusețe de pretutindeni.

Trebuie să ai stil. Te ajută să te trezești dimineața. E un mod de viață. Fără stil, ești un nimeni…”, spunea Diana Vreeland într-una dintre celebrele și memorabilele sale replici. Ştia cel mai bine, căci ea a fost cu adevărat, așa cum i se și spunea, Empress of Fashion.

Este recunoscută pentru toate citatele ei extraordinare; unul dintre ele cumva chiar m-a inspirat: “Există o singură viață foarte bună. Și asta este viața pe care o știi că o vrei și pe care ți-o faci singur“.

Există câteva lecții de viață pe care le putem învăța de la Diana, cum ar fi faptul de a fi conștient de sine și de convingerile cuiva este ceea ce face o persoană memorabilă, chiar dacă acele idei ar putea să nu fie pe placul tuturor.

Diana Vreeland a fost editoare, curator, scriitoare, dar în primul rând a fost o femeie care a îndrăznit să schimbe toate regulile, lăsând în urma ei o lume plină de eleganță, stil și frumusețe. În cei 26 de ani în care a fost fashion editor al revistei Harper’s Bazaar și în cei nouă ani în care a deținut poziția de redactor-șef al Vogue, a avut realizări absolut impresionante și o reputație de neegalat.

Diana Vreeland era cunoscută pentru gustul ei impecabil în haine, cu un stil atemporal, discret, caracterizat de dragostea ei de clasice de lux, de înaltă calitate.

Roşu este culoarea strălucirii şi a revelaţiei în acelaşi timp”. “Nu m-aş putea plictisi de roşu, cum nu te poţi plictisi de omul pe care îl iubeşti.”

Parfumul este, de asemenea, parte din ADN-ul ei. Când și-a preluat funcția de consultant special la Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă Modernă, s-a asigurat că nu se deschide nicio expoziție fără parfumul ales de ea, fiind pompat în sistemul de aer condiționat. Spunea că “o expoziție este doar pe jumătate expusă dacă nu există niciun parfum în aer.”

Nepotul ei, Alexander Vreeland, a lucrat mai întâi cu Ralph Lauren și Giorgio Armani, iar din 2009 a devenit președinte al Diana Vreeland Estate, companie ce a readus în conștiința publică renumele și realizările inegalabilei sale bunici, prin cărți, filme, expoziții, dar și prin parfumuri.

A lansat Diana Vreeland Parfums în 2014, pentru a onora moștenirea bunicii sale. De atunci, a extins brandul pe piețele australiene, asiatice și din Orientul Mijlociu, unde mirosurile speciale sunt la mare cerere.

Sunt mereu uimit de forța pe care spiritul bunicii mele o avea în a-i îmboldi pe oameni către fapte mari“, a declarat Alexander Vreeland, personalitate cu o viziune cuprinzătoare, dar și manager cu vastă experiență în industria de lux.

Întrebat ce parfum crede că ar purta bunica lui astăzi, Alexander a răspuns: Sunt sigur că ar schimba parfumurile în mod regulat. Cred că ar purta Devastatingly Chic, iar noaptea Simply Divine. Ați simți prezența ei când ar intra într-o cameră. Ea a crezut că femeile ar trebui să fie parfumate în mod divin în orice moment.”

Parfumurile noastre nu se adresează decât acelui segment de clienți aflat în căutarea rafinamentului autentic și adevaratei nișe în parfumeria de artă. Parfumieri celebri precum Carlos Benaim, Pascal Gaurin, Yves Cassar, Celine Barrel au reușit să imprime liniei de parfumuri Diana Vreeland caracterul deosebit de puternic al bunicii mele, într-un cadru modern și sofisticat”, a declarat Alexander Vreeland.Fiecare parfum din colecție combină cele mai scumpe și mai nobile ingrediente, dar și cea mai înaltă măiestrie, formând o gamă ce evocă deopotrivă delicatețe și forță. 

Numele fiecărui parfum a fost creat pe baza citatelor Dianei Vreeland, purtând astfel în el o întreagă poveste care sporește și mai mult misterul, eleganța și noblețea unor creații olfactive cu adevărat unice.

Devastatingly Chic, Smashingly Brilliant, Simply Divine, Full Gallop, Wildly At-tractive, Vivaciously Bold, Outrageously Vibrant, Perfectly Marvelous, Extrava-gance Russe, Absolutely Vital, Staggeringly Beautiful sunt parfumurile-poveste ale casei Diana Vreeland care pot fi găsite de acum și în România,  exclusiv la Elyseé:

în magazinele Elysee: Elyseé Gallery – Calea Victoriei, 39; Elyseé  Marriott – Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 (incinta Hotel Marriott) și online pe: www.elysee.eu.com.

Sper că v-am stârnit interesul de a cunoaște mai bine aceste parfumuri minunate, atât de speciale, pline de poveste și extrem de rafinate. Care ar putea fi  preferatul vostru?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *