Descoperă gustul rafinat al ciocolatei belgiene Leonidas

,

ballotin500g-hd

Rafinament, eleganţă, delicateţe, dar şi o întreagă experienţă senzorială sunt oferite de 15 ani consumatorilor români de către Leonidas. Furnizor oficial al Curţii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul său magazin în România în 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucureşti, iar anul acesta aniversează 15 ani de expertiză integral oferită consumatorului român.

“Am ales să aduc povestea Leonidas în România, deoarece eu am crescut înconjurat de pralinele Leonidas, preferatele familiei. Cea care a avut aceasta idee inspirată a fost chiar mama mea, în anul 2001, când pe piaţa din România nu exista o ciocolaterie care să ofere produse premium, cu tradiţie şi o gamă largă de sortimente. Deşi începutul a fost plin de provocări, pasiunea noastră pentru ciocolată ne-a ambiţionat să ne menţinem pe piaţă, mai ales că am simţit evoluţia, atât în comportamentul consumatorului, cât şi în know-how-ul nostru, apreciază JolyonM’Bei, reprezentantul oficial al M’B Business, compania care a adus Leonidas în România.

img_5920

 În prezent, în ţară sunt deschise 9 magazine (gestionate de 2 francizori oficiali), Leonidas fiind într-o continuă evoluţie, alături de piaţa însăşi adaptându-se permanent la gusturile şi aşteptările publicului său.

6109467-boite-longue-madagascar-automne-2016-garnie_1

Calitatea superioară şi diversitatea – aproximativ 100 de sortimente disponibile – au transformat Leonidas în ciocolateria preferată a românilor. Dintre acestea, pralinele Manon Cafe şi Gianduja au rămas de mai bine de un deceniu răsfăţatele publicului.

6109407-boite-cadeau-carton-l-noel-2016-garnieObservând dorinţa consumatorului de a experimenta tot mai multe poveşti rafinate, portofoliul Leonidas s-a extins treptat cu produse precum nuga, biscuiţi, calissons d’Aix, migdale în ciocolată, caramel, produse cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

Prospeţimea (aprovizionarea realizându-se la fiecare 2 săptămâni), utilizarea ingredientelor de foarte bună calitate şi folosirea untului de cacao în proportie de 100% sunt factorii ce au poziţionat Leonidas în topul preferinţelor românilor.

Raportul corect calitate – preţ şi flexibilitatea faţă de client îndeplinesc în fiecare zi şi în fiecare magazin visul fondatorului, Leonidas Kestekides, acela de a face pralinele belgiene accesibile oricărui iubitor de ciocolată, fără a încălca cerinţele unui produs de înaltă clasă.

6109416-boite-cadeau-carton-automne-2016

După 15 ani, magazinul din str. Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate şi sofisticate, li se adaugă Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept în care poţi savura şi o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu îngheţată, consacrată ciocolată caldă Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea şi ceaiuri.

terasa-leonidas-universitate

Alături de vedete, jurnalişti și parteneri, Leonidas a sărbătorit primii 15 ani de când a intrat pe piața din România, într-o atmosferă veselă și atât de … dulce.

img_6159

Pentru a răspunde tuturor preferinţelor şi stărilor de spirit, în magazinul online există secţiunea “configurator ballotin”, care îi permite utilizatorului o flexibilitate extinsă, acesta având posibilitatea de a alege pralină cu pralină, exact ca în magazin.

6109433-boite-sapin-carton-no%c2%bdl-2016-biais

Şi cum se apropie sezonul cadourilor, expertiza de peste 100 de ani a maistrilor ciocolatieri belgieni o vei regăsi în fiecare figurină de ciocolată, aranjament de Crăciun, sau pralină menită să te poarte alături de cei pe care îi iubeşti, pe tărâmul magic al Crăciunului.

6109054-bte-cadeau-premium-pralines-noel-garnieLeonidas reprezintă o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline şi ambalaje elegante, dar şi alte produse de lux complementare, de la şampania cu foiţă de aur la vinuri franţuzesti, cafea, foie gras ori macarons.

 Descoperă şi tu gustul inconfundabil şi rafinat Leonidas în magazinele din Bucureşti şi din ţară:

  • Leonidas Universitate (primul francizor oficial) – Str Doamnei, nr 27, Bucuresti
  • Leonidas Stefan cel Mare- Soseaua Stefan cel Mare 29, Bucuresti
  • Leonidas Constanta – Strada Ecaterina Varga 56, Constanta
  • Leonidas Craiova – Bloc 156, Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 9, Craiova
  • Leonidas Beller – Str. Putul lui Zamfir nr. 3, Bucuresti
  • Leonidas Victoriei – CaleaVictoriei 143, Bucuresti
  • Leonidas Iasi – Bvd. Stefan cel Mare si Sfânt nr. 26, Iasi
  • Leonidas Cluj – Str. Universitătii nr. 2, Cluj Napoca
  • Leonidas Timisoara – Str. Episcop Augustin Pacha nr. 10, Timişoara

Vino și tu în universul Leonidas, este imposibil să-i reziști!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *