L’Extase Caresse de Roses by Nina Ricci, intens și luminos

L'EXTASE CARESSE DE ROSES_PRINT VISUAL_Packshot

În 2015 Nina Ricci a oferit pielii un nou vis feminin: L’Extase. Creat de Francis Kurkdjian acest parfum floral oriental moscat este o evocare a dorințelor feminine, o Apă de Parfum infuzată în senzualitate. În 2016, Nina Ricci dezvoltă această călătorie intimă extrem de senzuală pornind de la inima  simțurilor cu o Apă de Parfum Lejeră, L’Extase Caresse de Roses

O bijuterie direct pe piele

Apropierea vibrantă a aurului direct pe piele. Nuditatea sublimată de o bijuterie unică. Mișcarea delicată a unui voal cu bijuterii. Mângâierea delicată a unui lanț metalic, dar delicat, care trezește simțurile și dezvăluie o sticlă în formă de clutch de culoare roz pal cu umbre transparente. Sticla bijuterie a noului L’Extase Caresse de Roses este inspirată din emblematica brățară Calisto, creată de Guillaume Henry pentru prima colecție ready-to-wear Nina Ricci. Ambalajul L’Extase Caresse de Roses adoptă codurile de culoare ale lui L’Extase, adăugând propria textură delicată și catifelată în timp ce se învăluie în lanțuri aurii delicate.

L'EXTASE_CARESSE DE ROSES_Ingredients (2)

Îmbrățișare

După lansarea L’Extase, parfumierul Francis Kurkdjian semnează al doilea parfum Nina Ricci. O apă de parfum pe care să o pulverizezi direct pe piele, ca o bijuterie. Buchetul său floral moscat denotă o senzualitate intensă, dar subtilă și trezește o feminitate care incită. Semnătura erotică a două acorduri complice care se întâlnesc  pentru o secundă pentru ca apoi să se despartă, iar apoi să se reîntâlnească într-o mângâiere: o abundență de note de Trandafir, unde esența carnală a Trandafirului Bulgăresc și Trandafir Turcesc Absolut șoptește prospețimii delicate a notelor de Bujor și de Violete, și, ca o îmbrățișare, o suflare albă incandescentă de Mosc lasă o urmă senzuală și strălucitoare.

L'EXTASE CARESSE DE ROSES_PRINT VISUAL_Model

Feminitate eliberată

Mai mult decât un rol, este o încarnare: Laetitia Casta este L’Extase. Liberă, instinctivă, foarte naturală și de o frumusețe captivantă, actrița Franceză invită femeile, toate femeile să se lase în voia dorințelor și să își dezvăluie feminitatea asbsolută.

L'Extase Caresse 50ml edp - 339lei

Pret: 339 lei (EDP 50ml)

Noul parfum Nina Ricci L’ Extase Caresse de Roses este disponibil in parfumerii incepand din luna martie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *