Lingerie de Peau, secretul unui ten perfect de la Guerlain

Lingerie de peau Guerlain

Toate femeile viseaza la un ten perfect. Scretul unui ten perfect constă în alegerea corectă a fondului de ten cu nuanța pielii tale. Guerlain creează fondul de ten pentru a îndeplini dorințele tuturor femeilor: fuziune și aspect natural, ca o a doua piele: Lingerie de Peau, o gamă nouă care garantează fiecărei femei nuanța potrivită pentru tonul pielii sale.

În inima formulei vei găsi fuziunea perfecta între micro-fibre de in, mătase și fibre elastic cu proprietăți de netezire.

Definiția tenului perfect variază de la femeie la femeie, fiecare visând la o piele radiantă, uniformă sau cu aspect mângâiat de soare. Cu toate acestea, au același numitor comun: un look cât mai natural.

Lingerie de peau GuerlainTextura perfectă?

Cea imperceptibilă, fuziune perfectă între micro-fibre de in, mătase și fibre elastice cu proprietăți de netezire, oferă tenului un aspect mătăsos iar imperfecțiunile sunt corectate delicat.

Formula Lingerie de Peau aderă pe suprafața pielii asigurând distribuția optimă a pigmenților și o dispersie subtilă a luminii.

Cui ar trebui să recomandăm acest fond de ten?

Tuturor femeilor care visează la un aspect cât mai natural al tenului, piele învăluită in lumină și confort absolut pe tot parcursul zilei.Lingerie de peau GuerlainCum ne alegem nuanța perfectă?

Pentru a obține un aspect cât mai natural al fondului de ten, Guerlain a colaborat cu 44 de femei de diferite vârste și tonuri de piele pentru a reinventa întreaga gamă de nuanțe Lingerie de Peau.

Fiecare piele are un subton cald (bronz, galben), rece (roze) sau neutru (între cele două), este important să se cunoască acest aspect pentru a se evita alegerea unui fond de ten diferit de nuanța pielii noastre (prea galben, prea roz).

Lingerie de peau Guerlain

 Cum să descoperi tonul pielii?

1. Reacția pielii la soare (fiecare tip de piele reacționează diferit la expunerea la soare).

Pielea cu subton cald: se bronzează imediat în timpul expunerii la soare și rareori se arde. Bronzul obținut este auriu.

Pielea cu subton rece: este predispusă la arsuri și reacționează lent în timpul expunerii la soare. Pielea este la început roz după care se transformă în bronz.

Pielea cu subton neutru: se înroșește puțin, după care se bronzează normal. 

2. Culoarea venelor noastre

Uită-te la culoarea venelor de pe încheietura mâinii. În cazul în care acestea sunt verzui și nu sunt foarte ușor de observat, subtonul pielii este cald.

Dacă culoarea venelor seamana cu albastru/violet și sunt destul de vizibile, subtonul este rece, dacă nu vă puteți decide intre cele 2 culori, subtonul este cel mai probabil neutru. 

Guerlain lansează și anticearcanul-corector, cu o acoperire graduală și un complex de îngrijire integral: hidratează, decongestioneaza si calmează pielea din jurul ochilor (anti-inflamator).

Lingerie de peau concealer

 În majoritatea cazurilor, cearcănele sunt rezultatul circulației sanguine săraci.

În funcție de tipul de piele, acestea sunt maro, albastru întunecat sau galben-șters.

Pungile de sub zona ochilor, se datorează retenției de apă sau depunerii de grăsime sub nivelul ploapei inferioare.

Atât cearcănele cât și pungile pot fi ereditare sau din cauza stilului de viață agitat: lipsă insuficientă de somn, stres, etc

Pentru a remedia aceste probleme, este esențială alegerea unui anticearcăn cu o nuanță potrivită pentru a neutraliza zona pe care dorim să o corectăm.   Lingerie de peau GuerlainAnticearcanul-corector cu o acoperire graduală și un complex de îngrijire integral hidratează, decongestioneaza, calmează (anti-inflamator). 

Cum alegem corect un anticearcan? 

 Alegerea nuanței potrivite pentru anticearcăn are la bază principiile culorilor.

 Pe o roată colorimetrică, fiecare culoare are o culoare complementară opusă. În make-up, dacă plasați aceste două culori, una deasupra celeilate, se anulează reciproc.

 Dacă aveți cearcănele întunecate, violet / albastru, ar trebui să alegeți un anticearcăn galben / portocaliu.

 Pentru cearcăne mai puțin accentuate, alege un anticearcăn cu jumătate/un ton mai deschis decât tenul tău.            

Pret aproximativ 265 lei.

Gama Lingerie de Peau de la Guerlain este disponibilă în magazine începând cu 1 octombrie, în parfumeriile Douglas, Marionnaud, Sephora, Kendra și Debenhams. 

Descoperă noile nuanțe din gama Lingerie de Peau, textura imperceptibila și finish semi-mat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *