Lumishine by Joico, in Hairtrends 2016 by TopLine

Pulsar Collection 10

Compania Top Line, alaturi de reprezentanti de renume in domeniul frumusetii, a lansat trendurile anului 2016 in make-up si hairstyling. Prezentarea din Bucuresti urmeaza prezentarilor din Cluj si Timisoara, iar pe 16 mai va fi lansarea din Iasi.

Hairstyle Trends 2016

Vestige Atelier des Beaux Arts , alaturi de Top Line, au pus in scena colectia Pulsar, creatie a talentatilor Art Directori Simina Cheteles si Raul Tisa. Cei doi ambasadori Top Line au reprezentat ani la rand Romania la Campionatul Mondial de Coafura si sunt renumiti pentru inovatie in domeniul hairstylingului.

Intreaga colectie este inspirata de steaua Pulsar, o entitate celesta neuronica. Aceasta are un colorit fascinant si capacitatea de a schimba mediul din jurul ei. Asta pentru ca undele provocate de reactiile chimice din stea dau nastere unor culori electrizante si volume geometrice fluide.

CRS_0940_1

In cadrul colectiei Pulsar s-au folosit texturi care sfideaza gravitatia, iar culorile alese sunt cele recomandate de Pantone si aliniate la trendurile internationale ale anului 2016.

Make-up Trend 2016

Propunerile de make-up au fost create de catre   Anca Alexandra Higiu, make-up artist care a introdus participantii intr-un univers glamour.

CRS_0971

Anul acesta avem cateva vedete privind trendul in make-up. Wonderland este una dintre propuneri si mizeaza pe nuante reci, inspirate din natura nordica. In ceea ce priveste buzele, dark punk lips inseamna nuante de negru, burgundy, rosu foarte inchis, atat in varianta mat, cat si lucios. O alta tendinta in machiaj este D!SRUPT, prin care impartim fata in segmente si o recompunem, creand o noua viziune asupra chipului. Cel de-al patrulea trend al lui 2016 este Golden Touch, in care smokey eyes se imbina cu efecte aurii, ce dau o nota pretioasa, glamour”, spune Anca Alexandra Hagiu, profesionist specializat in cele mai noi tehnici internationale de make-up, reprezentant al Centrelor de estetica si al Academiei Floarea de Colt.

Cluj, Timisoara, Bucuresti si Iasi sunt orasele in care se desfasoara seminariile de hair, make-up & nails initiate de Top Line, pentru a aduce in atentia specialistilor si a pasionatilor de frumusete, tendintele noului an.

Top Line organizeaza un concurs national in care Trendurile vor fi interpretate de catre cei mai talentati profesionisti din domeniu.

Finala concursului va avea loc pe 29 septembrie 2016, in cadrul Top Line Beauty Awards. 

LUMISHINE BY JOICO

Un arhitect in culoare a pus toata pasiunea sa in a crea cea mai noua gama de vopsea. Votata cea mai apreciata noua gama de culoare la Stylist Choice Awards 2016 Chicago, LumiShine a fost lansata oficial si in Romania! 

SONY DSCProdusul are la baza o formula simpla, ce ofera hairstilistilor un sistem de colorare usor de utilizat dar in mod special, un sistem ULTRAPERFORMANT  care depaseste orice nivel de STRALUCIRE.

Noua vopsea are la baza tehnologia Argiplex:

  1. ARGININA
  2. COMPLEX DE QUADRAMINE
  3. COMPLEX PATENTAT DE HRANIRE

“Rezultatele sunt cu adevarat incredibile! Nivelul de stralucire dobandit nu a mai fost atins niciodata inainte, astfel orice femeie primeste exact ceea ce doreste: par vopsit care arata si se simte sanatos, pentru ca este!” spune Denis de Souza, maestru colorist celebru si Joico Spokesperson.

Joico livreaza intotdeauna ceea ce promite: rezultate si performanta, ce sunt dovedite in fiecare zi in salon, de catre experti.  Fiind o companie focusata pe culoare si sanatatea parului, Joico a dezvoltat aceasta noua gama de vopsea ca un angajament fata de profesionisti, si anume:

  • Pana la de 2X par stralucitor
  • Reduce ruperea parului
  • Ofera culoare exceptionala, de durata si vibranta
  • 100% acoperire a parului alb
  • 100% par restructurat
  • Hraneste si protejeaza parul, incapsuland apa, astfel parul se simte moale si arata stralucitor chiar si dupa 30 samponari
  • Lasa parul de 2X mai fin.

Sincer, abia astept sa o incerc!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *