Machiaj rezistent la apă

Dacă e vară, se știe, aproape toată lumea merge la plajă și la piscină, iar femeile încearcă să arate cât mai bine chiar și aici, fapt care nu este posibil fără un machiaj rezistent la apă.

Machiajul își poate pierde strălucirea în timpul verii. Forma noastră preferată de autoexprimare se poate transforma într-o senzație de machiaj care ți se scurge pe față, iar după orele petrecute pentru a obține un machiaj perfect, transformarea acestuia în dungi care îți brăzdează fața este suficientă pentru a te demoraliza complet.

Așa că este mult mai simplu să realizezi un machiaj rezistent la apă, optând pentru produse waterproof care să rămână neclintite în contactul cu apa.

Pentru a realiza un machiaj rezistent la apă ai nevoie de:

– un fond de ten sau un BB cream sau o CC cream, ales exact în nuanța pielii, un strop de produs masat bine pe toată fața;

– un creion din categoria waterproof la baza genelor;

– mascara waterproof;

– ruj rezistent la apă.

Alege un fond de ten rezistent la apă

Un fond de ten rezistent la apă este o alegere perfectă pentru zilele fierbinți, la piscină, dar și în burnița iernii. Nu numai că acoperă toate imperfecțiunile și uniformizează nuanța pielii, ci rezistă întreaga zi, fără a fi necesară reaplicarea.

Dacă doriți o acoperire ridicată și, totuși, naturală, alege fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage Rezistența de lungă durată și eficiența ridicată a acestui fond de ten ajută produsul să se contopească perfect cu tenul, cu efectul de „a doua piele“.

Acoperirea perfectă, fără senzația de încărcare, durează până la 24 de ore – pentru un ten frumos, cu finish mat, care nu mai necesită pudră deasupra.

Pe Notino găsești fond de ten rezistent la apă, cu protecție solară, special pentru zilele de vară, fond de ten rezistent la apă cu iluminator și fond de ten cu acoperire mare.

Alege-ți brandul favorit și nuanța potrivită, ca să poți ieși fără grijă pe ploaie, pe ceață sau sub soarele arzător!

Rimelul waterproof este indispensabil pe timpul verii, mersului la mare, la piscină, saună sau ploilor calde!

Redă genelor exact ceea ce au nevoie! Chiar și rimelul rezistent la apă poate oferi nu numai volumul dar și arcuirea maximă, fără să lipească genele.

Încearcă efectul rimelului waterproof, ce prezintă imaginea unor gene false cu un volum extraordinar!

Rimelul Maybelline The Colossal 36H oferă genelor un aspect bogat ce pune în evidență privirea. Peria special creată ajută ca procesul de aplicare să fie unul ușor, fără să încarce genele.

Poate fi folosit în elaborarea unui machiaj de seară sau de zi, având o rezistență ridicată la apă și transfer și rezistă până la 36 ore.

Genele tale se vor bucura de un aspect cu adevărat colosal, în timp ce sunt protejate!

Încercați să nu lăsați rimelul să se usuce între straturi. Pentru a îndepărta rimelul folosiți un demachiant bifazic.

Machiajul waterproof include și sprâncene cu aspect perfect în orice moment sau retușul rapid pe parcursul zilei!

Indiferent de nevoi, paleta Catrice Brow Powder Set este ideală de purtat în geantă sau în portfard datorită dimensiunilor reduse.

Cu 2 nuanțe de pudră și o pensulă cu două capete, paleta conturează și umple golurile din sprâncene, asigurând un rezultat extrem de natural, care rezistă cât mai multe ore.

Cele două farduri cu finisaj mat au o formulă impermeabilă și sunt ușor de aplicat, pentru un aspect fără cusur.

Am inclus în machiajul meu waterproof Creionul de buze și ochi Dermacol Summer Vibes care aderă perfect la ten, are o textură cremoasă plăcută, o culoare bogată și intensă, are o rezistență de lungă durată și este rezistent la apă.

Pentru ochi, se trasează ușor o linie pe pleoapă și se lasă să se usuce.

Îl putem folosi și pentru buze, se conturează buzele cu creionul, apoi se aplică rujul sau luciul de buze.

Accentuați frumos buzele și puneți-vă în evidență frumusețea chipului cu un ruj rezistent la apă!

Dispunând de un aplicator cu o formă ce permite aplicarea rapidă, ușoară și cu acuratețe, rujul lichid mat Essence 8h matte oferă buzelor o nuanță deosebită cu un finisaj mat.

Textura deosebită permite o acoperire bună care se menține până la 8 ore.

Rujul nu se întinde, nu se șterge, fiind rezistent chiar și în fața pupicilor și săruturilor, fiind rezistent la apă.

Formula permite ca rujul să aibă un aspect mat, fără a luci, în timp ce buzele se bucură de un confort normal, fără a fi uscate.

Deci, cam asta folosesc pentru un machiaj waterproof. Prima dată, aplic o cremă cu SPF, apoi fond de ten, un blush cremă, rimel waterproof, fard de sprâncene și ruj lichid, toate rezistente la apă.

Dacă mă fardez și la ochi, folosesc farduri cremoase sau lichide, tot rezistente la apă.

Tu cum procedezi? Te fardezi sau nu atunci când mergi la plajă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *