Modern Princess by Lanvin, frumoasă, senzuală și rebelă

Lanvin este o reprezentantă a vechilor case de modă pariziene. Brand-ul Lanvin a fost fondat la cumpăna dintre sec al XIX-lea și al XX-lea, de către Jeanne Marie Lanvin. care a devenit foarte curând un brand de renume.

Cea mai faimoasă colecție Lanvin este fără doar și poate Lanvin Arpège, considerată a fi „parfumul Franței“ de mai bine de 100 de ani, cu o bază de santal și vanilie, un parfum de top pentru publicul larg. Acest produs a fost încercat pentru prima dată de Marguerite Lanvin, care i-a dat numele.

Lanvin lansează în 2018 Lanvin – Modern Princess Eau Sensuelle, o nouă versiune a parfumului din 2016, care a reușit să fascineze prin aromele sale lemnoase, florale, explozive.

Un parfum care poate trezi senzații unice printr-o compoziție florală specială.

În prim-plan este femeia rebelă, cea care iubește aventura, cea care știe să răspundă promt provocărilor și mai ales să se bucure de viață.  Aceasta este femeia modernă, misterioasă.

Steffy Argelich întruchipează acea femeie puternică, vivace, ce ne uimește cu povești de succes și care știe să evolueze în ritmul epocii ei. Eau Sensuelle este un parfum pentru tine.

Am proiectat noua Prințesă modernă în spiritul unei femei plină de viață, versatilă. Farmecul ei vine din aerul misterului și din capacitatea ei perpetuă de a ne surprinde. Multitudinea de voluptate se exprimă în energia ei, în mâinile ei și în pasiunea ei aproape încrezătoare în această versiune senzuală, cu o textura florală mai îndrăzneață și mai sexy“, spune Christophe Raynaud.

Efectul de rece al grapefruitului exploziv, surprinzător, este ca o înălțare plăcută; este potrivirea perfectă pentru nota catifelată și suculentă de piersici, apoi aromele de mosc, ce dau prospețimea aceea cu adevărat cuceritoare. Nu lipsesc aromele de bujori și iasomie alba.Cu curbele sale senzuale, sticla versatilă, cu mai multe fațete, întruchipează prințesa modernă. Ea poartă o rochie de piersică roz de sticlă mată,  Caseta este o piesă pe contrast: un roz infinit de blând, accentuată cu o notă de portocaliu neon pentru o semnătură de modă urbană și contemporană. Vibrația luminoasă și modernă de portocaliu emană vibrații positive.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *