Mon Évidence, revitalizare parfumată de la Yves Rocher

Nu mi-aș putea imagina lumea fără arome și parfumuri, rafinate, misterioase și delicate, parfumurile sunt precum o semnătură personală, o amintire olfactivă pe care le-o oferi celor din jurul tău. De aceea, astăzi, îmi face plăcere să vă prezint noul parfum Yves Rocher, Mon Évidence, ce te invită să te reconectezi la sinele tău interior.

Pilonului principal al colecţiei de pafumuri Yves Rocher, Comme une Évidence, i s-a adaugat în 2018 un nou capitol olfactiv, infuzat cu o armonie chypre fructată, pentru a reda un sentiment de echilibru și a propune reconectarea la sine: Mon Évidence, pentru că da, sunt momente când ai dori să te deconectezi de la stresul cotidian și să te reconectezi cu tine însăți!

Aceasta este și viziunea celor doi creatori al acestui parfum, Annick Menardo și Olivier Cresp: “Natura ne oferă un sentiment de împlinire și ne ajută să ne revitalizăm. Am creat un parfum asemenea naturii, cu note vibrante și reconfortante pentru a se reconecta la sinele interior. Lumina Mandarinei și delicatețea Trandafirului Damascena sunt învăluite de dulceața Vaniliei și de aroma puternică de Patchouli. Mon Évidence este o gură de aer, un sentiment de plenitudine”.

Un buchet floral care invită la gânduri creatoare și la reconectarea cu sine şi pentru care s-a inventat Mon Évidence, mai proaspăt, mai luminos, subtil şi elegant, un parfum în care se regăseşte rafinamentul esenţelor unora dintre cele mai frumoase materii prime:

  • MANDARINĂ – O notă fructată pentru o prospețime luminoasă;
  • TRANDAFIR DAMASCENA – O notă bogată pentru o feminitate luminoasă;
  • VANILIE – O notă de Ambră pentru o textură senzuală;
  • PATCHOULI – O notă profundă și lemnoasă pentru un sigiliu puternic.

Parfumul a făcut parte întotdeauna din viața mea și sunt eu însămi numai atunci când mă simt învăluită de esențele mirifice ale florilor, plantelor și mirodeniilor. Simplitatea gestului de a mă parfuma mă face să mă simt bine în pielea mea.

Am îndrăznit să evadez din cotidian, am aplicat câteva picături din sticluța roz transparent cu capac din lemn de frasin și m-am reconectat la mine însămi. Instant, m-am simțit revitalizată, creativă, strălucitoare, frumoasă!

Lasă-te ghidată de acest parfum delicat, purtat de vânt! Respiră adânc și privește cerul de un albastru infinit. Fii conștientă de sinele tău adevărat: luminos, bucuros, incandescent precum o flacără scânteietoare!

Pregătește-te pentru o seară frumoasă, fără a uita să aplici câteva picături de Mon Évidence de la Yves Rocher, #LiberateYRself şi #ActBeautiful!Noul parfum Mon Évidence este disponibil începând cu luna August, iar în perioada 17.08 – 11.09, acesta va avea prețul special de: 139 LEI.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *