Mon Guerlain Bloom of Rose, simbolul feminității absolute

O noua creatie olfactiva, bazata pe natura si inspirata de floarea preferata a parfumierilor Guerlain, trandafirul.

Trandafirul, de asemenea, detine si titulatura de “regina Guerlinadei”, aceasta fiind semnatura olfactiva a casei, formata din 6 ingrediente favorite.

Parfumierul, Thierry Wasser, a ales aceasta floare ca o invitatie ce exprima feminitatea absoluta a femeii de astazi: puternica, independenta, senzuala si radianta.

Creatia si creatorul: Mon Guerlain Bloom of Rose& Thierry Wasser

Thierry Wasser, parfumierul casei Guerlain, interpreteaza fatetele feminitatii prin intermediul materiilor prime folosite, fiecare avand propria emotie olfactiva.

El a pastrat structura initiala a parfumului Mon Guerlain apa de parfum (lavanda, iasomie, lemn de santal australian si vanilie), la care a adaugat un nou duet de materii prime, trandafiri bulgaresti si neroli (esenta de neroli este obtinuta prin distilarea florii de portocal).

Thierry Wasser descrie trandafirul:

Trandafirul bulgaresc exprima bucurie, este proaspat și in acelasi timp fructat. Are atat inocenta, cat si maturitate.

Este floarea de care m-am indragostit instant, pe care am adaugat-o in creatiile Guerlain – trandafirul face parte din Guerlinada, semnatura olfactiva pentru parfumurile Guerlain.

Acesta este motivul pentru care am ales aceasta floare pentru noua creatie Mon Guerlain, Bloom of Rose”.

Povestea continua cu Mon Guerlain Bloom of Rose

In vizualul realizat pentru apa de toaleta Mon Guerlain Bloom of Rose, Angelina Jolie, exprima femeia care imbratiseaza trecutul, prezentul si viitorul: tatuajele ei vorbesc despre trairi din trecut, prezenta ei face referire la acest moment, iar ochii ei privesc spre viitor.

Pretul aproximativ in magazine pentru Mon Guerlain Bloom of Rose 100ml, 540 lei.

Stiai ca in spatele fiecarei culori exista o semnificatie ascunsa?

Magenta, denumita adesea si fuchsia, este o culoare deosebita, care are proprietati extraordinare, atat simbolice cat si terapeutice.

Se spune ca magenta reprezinta implinirea nevoilor fundamentale si vitale, in special nevoia de dragoste, afectiune, conexiune si interactiune, nevoia de a fi si de a exista.

Un simbol al iubirii si al empatiei, expresia absoluta a tineretii si creativitatii.

Trandafirii catifelati si culoarea lor vie, puternica de roz/ fuchsia au fost alesi pentru a exprima aceasta noua fateta a feminitatii.

Ce fateta a feminitatii MON GUERLAIN te reprezinta?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *