MON ROUGE, parfumul manifest de la Yves Rocher

La Yves Rocher, toamna se numără noutățile: culori aprinse, arome puternice, texturi bogate și formule cu 100% activi vegetali. Noutatea absolută este noul parfum MON ROUGE, de care m-am îndrăgostit de la prima aplicare!

După o perioadă în care moda ne-a dictat un stil de frumuseţe codat, în care convenţiile stabileau un mod foarte standardizat de a gândi și de a se comporta, astăzi ne face plăcere să descoperim opusul.

Intrăm acum într-o eră în care fiecare câștigă încredere în sine, în ceea ce gândește, în ceea ce își dorește. O perioadă în care toată lumea învaţă să se iubească pe sine, valorizându-și puterile și transformându-și punctele slabe în atuuri. Acesta este un manifest pentru «iubirea de sine».

A te iubi mai presus de toate, a te iubi necondiţionat, a te iubi indiferent de ceea ce cred alţii este o putere imensă, aceea de a-ţi asuma cine ești.

ȘI TU? CARE ESTE PUTEREA TA? ❤️

Caroline Dumur (partenerul nostru olfactiv de la IFF) a dorit să întruchipeze acest manifest în MON ROUGE! Un parfum floral captivant și feminin, ce provoacă dependenţă, compus din Iris, esenţă de Néroli și Patchouli.

Un parfum excepţional, un univers puternic

Echipele Yves Rocher au dezvoltat un flacon din sticlă ultramodern, colorat și feminin, ce combină culorile roșu și fucsia.

Două culori impactante, ce animă sentimente pasionale și oferă o asociere neobișnuită, în afara dictatelor, pe scurt total inspirate de acest concept puternic de Iubire de Sine.

În completarea acestui minunat parfum vine și un gel de duș parfumat, așa încât experiența senzorială să fie completă!

Mi-ar face plăcere să aflu și părerea voastră despre acest parfum manifest, dacă vă place la fel de mult cât îmi place mie!

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *