Moroccanoil Dry Shampoo, instant refresh & hairstyle

12494855_1169019433130603_5471654462409619464_n

Îndrăgitul brand Moroccanoil a lansat un spray inovator pentru reîmprospătarea și revitalizarea podoabei capilare, șamponul uscat Moroccanoil Dry Shampoo, o soluție minunată pentru situațiile de urgență.

Eu am prostul obicei de a-mi trece mereu mâna prin păr și, evident, se îngrașă mai repede decât mi-aș dori, așa încât simt nevoia de o împrospătare a părului care începe să arate groaznic când mi-e lumea mai dragă și ziua mai ocupată, așa că am înțeles cât de util și salvator poate fi un astfel de șampon.

În funcție de culoarea părului, puteți opta pentru Moroccanoil Dry Shampoo pentru nuanțele deschise sau închise. Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones  este pentru tonurile mai închise, iar Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones este pentru nuanțele deschise  Se distribuie pe podoaba capilară și dispare imediat după aplicare, nu lasă urme de pudră și asta e chiar o surpriză plăcută.

Moroccanoil Dry Shampoo absoarbe instant sebumul și acumulările de produs anterior datorită formulei unice, pe bază de pudră de orez.  Mai mult, absoarbe mirosurile neplăcute și infuzează părul și scalpul cu un delicat parfum original Moroccanoil.

Beneficii:

  • elimină sebumul în exces din foliculul de păr
  • lasă părul proaspat pentru mai mult timp
  • oferă sentimentul părului proaspăt spălat
  • oferă strălucire părului
  • oferă volum părului
  • protejează împotriva razelor UV.

Mod de aplicare:
Agitați produsul și pulverizați de la o distanță de 15-20 cm pe rădăcinile uscate.
Masați scalpul cu degetele pentru activarea formulei și o distribuire uniformă a produsului.
Cu peria, periați delicat pentru a permite produsului să ajungă pe fiecare suviță și pentru a oferi extra volum.

Tip: după aplicare, uscați rapid rădăcinile cu un uscător de păr, la o viteza redusă, pentru a oferi un plus de volum și a stiliza look-ul dorit.

Mie nu-mi va mai lipsi din rutina de îngrijire aceste șampoane uscate și le recomand, merită să le dați o șansă! Este absolut minunat ca atunci când te trezești cu părul arătând groaznic, să te poți folosi de un astfel de produs pentru a-l face să arate impecabil în doar câteva minute!

Produsele Moroccanoil le puteți achiziționa de la magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14) sau online: topline.ro. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *