My Burberry Blush, un parfum intens feminin

Parfumul feminin Burberry My Burberry Blush este ca o grădină londoneză dimineața, când, treptat, în ciripit de păsărele, se trezesc delicatele flori englezești, în prima lumină a zilei, pe măsură ce florile înfloresc cu o explozie plină de energie.

Ultimul sosit în familia Burberry, My Burberry Blush emană un miros strălucitor, proaspăt și o stare de spirit încrezătoare, jucăușă și energică. Acesta este creat de parfumerierul Francis Kurkdjian și Chief Creative Officer Christopher Bailey.

Compoziția parfumului

Această apă de parfum trezește sentimente minunate, de îndată ce atinge pielea. Mai întâi se simte o aromă de fructe, alcătuită din lămâi proaspete și rodii dulci. Apoi înflorește buchetul plin de trandafiri și de seducătoarele flori de geranium. La final, te învăluie acordurile de iasomie și delicata glicină.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femei romantice și elegante
  • potrivit pentru fiecare zi, primăvara și vara.

Notele delicate de petale de trandafir sunt susținute de aroma clară a merelor, în timp ce o bază de iasomie și wisteria rotunjesc mirosul.

Notele de top: rodii glazurate și lamaie

Notele de mijloc: geranium, mere clare si petale de trandafir

Note de bază: acord de iasomie și wisteria

Ambalajul

Sticla este animată cu o nuanță feminină și sofisticată de roz, reflectând caracterul încrezător și spiritul noului miros. O fundita de gabardină legata în jurul gâtului sticlei, onorează tesatura rezistentă la intemperii inventată de Thomas Burberry acum 100 de ani.Povestea parfumului

La fel ca toate celelalte parfumuri din colecția My Burberry, apa de parfum My Burberry Blush a fost inspirată de legendarul trenci al casei de modă. Gâtul flaconului este decorat cu o panglică elegantă, din aceeași gabardină din care este cusut și jucăușul trenci roz. Dopul evocă emblematicul nasture. Luxosul parfum, al cărui chip este actrița Lily James, a fost lansat în anul 2017.

Ca și în cazul Burberry Eau de Parfum, Eau de Toilette și My Burberry Black, clienții vor putea să-și personalizeze sticla de 90 ml de Burberry My Blush cu până la trei inițiale prin serviciul de monograme disponibil la Burberry.com și în magazine selectate Burberry și en-gros.

My Burberry Blush este disponibil în 90ml, 50ml și 30ml.

Burberry – emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Înființată în 1856, Burberry este o marcă britanică de lux la nivel mondial.

Cu o moștenire de inovație, artizanat și design, afacerea Burberry cuprinde cinci divizii: imbracaminte barbati, imbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, accesorii și frumusețe.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry.

Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *