“My little secrets”, make-up news from Melkior

Set 5 pensule _My little secrets_ MELKIOR 14990lei

Melkior isi completeaza colectia Be Yourself cu Setul de 5 pensule make-up  si 4 Farduri de pleoape in culori delicioase: Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams.

Pret: 149,90 lei

Set 5 pensule “My little secrets

Melkior a creat un Set de Pensule Make-up care poate fi strecurat cu usurinta in poseta. Ajuta la aplicarea uniforma si naturala a produselor de machiaj. Trei dintre pensule au capete duble.

Iata ce contine setul “My little secrets”:

  1. Pensula pentru fond de ten (nylon): ajuta la aplicarea uniforma si naturala a fondului de ten lichid si crema.
  2. Pensula pentru pudra (par capra): permite aplicarea uniforma si naturala a pudrei.
  3. Pensula pentru contur si blending (par ponei): este ideala pentru estomparea fardului de pleoape; de asemenea, este potrivita pentru aplicarea fardului de pleoape sau a iluminatorului.
  4. Pensula oblica pentru sprancene si estompare (par ponei/cauciuc): este ideala pentru a crea conturul sprancenelor si estomparea fardurilor.
  5. Pensula pentru corector si buze (nylon): este potrivita pentru aplicarea corectorului de ten sau a anticearcanului si a rujului de buze. 

Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams in Colectia Be Yourself de la Melkior

Fard pleoape Love Letters MELKIOR 27leiFard pleoape Chocolate MELKIOR 27lei

Colectia Be Yourself de la Melkior aduce 4 noi farduri de pleoape in culori delicioase: Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams. Se gasesc atat sub forma de fard la cutie cu oglinda, cat si sub forma de rezerva. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform.

Fard pleoape Sweet Nectar MELKIOR 27 leiFard pleoape Dreams MELKIOR 27lei

Pret: 27 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *