Nevoia de frumos și inspirație în viața noastră

Frumusețea, un cuvânt delicat, mult prețuit printre oameni și unic ca înțeles pentru fiecare dintre noi. Ne place să descoperim frumusețea ascunsă printre umbre, să o admirăm la nesfârșit și să o păstrăm în suflet.

Frumusețea are un limbaj universal. Orice om înțelege frumusețea, fără vreun training în prealabil. Frumusețea ne introduce automat într-o stare de bine. De ce avem nevoie de frumusețe? Pentru că este o valoare la fel ca adevărul sau libertatea.

De curând, Notino a lansat o nouă campanie, prin intermediul căreia prezintă diversele moduri prin care femeile se inspiră din frumusețea care le înconjoară.

Cred că fiecare dintre noi observă lumea din jur și caută surse de inspirație. Fiecare femeie poate descoperi în felul ei un mod de a-și înfrumuseța chipul sau părul, ori o nuanță mai interesantă de ruj sau o aromă de parfum pe care nu o mai poate uita.

Deseori, frumusețea e chiar aproape de noi și sursă de inspirație, în fiecare zi. Desigur, mi s-a întâmplat și mie să observ la o colegă tenul fără cusur sau un produs de machiaj pe care să încep să mi-l doresc.

Mi s-a întâmplat să încerc și să devin fan al fondului de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place. Observam adesea tenul fără cusur al unei colege și chiar dacă nu aveam probleme cu tenul, parcă mi-aș fi dorit și eu un ten și mai frumos.

Așa am început să folosesc acest fond de ten, deși inițial, am avut ceva rețineri, eu nu-mi doream o acoperire totală a tenului, doar să estompez cele câteva mici pete care au apărut de-a lungul timpului.

Am încercat muuulte fonduri de ten și marea majoritate nu mi-au rezolvat problema așa cum aș fi dorit – adică ceva la culoare tenului care să acopere perfect, doar cele două pete. Așa încât, până la urmă mi-am achiziționat Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place pentru că toată lumea mi l-a lăudat și sunt mai mult decât mulțumită, l-am folosit atât zonal, cât și integral și pot spune că rezultatul este de nota 10.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place – machiaj persistent SPF 10 este disponibil într-o gamă largă de nuanțe, dintre care o puteți alege ușor pe cea potrivită tenului dvs. Este incredibil de ușor și plăcut pe față și, totuși, persistă 24 de ore. Uniformizează perfect tenul, acoperă imperfecțiunile și nu se șterge.

Nuanțele fondului de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place sunt marcate cu literele C, N și W, fiecare indicând un subton de culoare.

Încercați-l și veți înțelege de ce fondul de ten Double Wear Stay-in-Place este alegerea nr. 1 pentru milioane de femei, din întreaga lume!

Așa cum se știe, căci am repetat-o de multe ori, rujurile sunt preferatele mele de când am început să le folosesc. Nu rezist să nu încerc și să mă bucur maxim atunci când întâlnesc un ruj nou.

Îmi plac mult rujurile de la Yves Saint Laurent, recunosc că m-au atras irezistibil etui-rile elegante când le-am vazut pe rafturile parfumeriilor, deosebit de frumoase, apoi consistența și efectul pe care îl lasă pe buze.

Rujul hidratant pentru strălucire Yves Saint Laurent Rouge Volupté Rock’n Shine îmi place în mod deosebit pentru că are o textură cremoasă, hidratează și îngrijește buzele, le accentuează, le conferă un luciu discret, iar buzele arată divin, pline și sănătoase. Nuanța 9 Fuchsia Drums pe care am ales-o o ador, pentru că este combinația perfectă între culoare și discreție, adică ceva greu de obținut de la o culoare provocatoare. Ce să mai spun despre ambalajul superb, ca o bijuterie, cu un capac cu inserții de particule strălucitoare, doar e un ruj pentru strălucire!

Din categoria 2 în 1, Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Glossy Stain – ruj rezistent și luciu de buze pe care l-am remarcat și mi l-am achiziționat și pe care îl iubesc pentru că oferă volum, hidratează și catifelează buzele și are un efect de lungă durată. Conferă buzelor o culoare saturată, fără a fi stridentă. Îmi place mult culoarea și efectul, după ce aplic un strat uniform, cu aplicatorul.

Acestea sunt doar câteva dintre dorințele mele împlinite, dar mai am multe pentru că atunci când vezi ceva frumos, ți se pare că întinerești, că viața este frumoasă, că ești fericit. Așa că uită-te bine în jurul tău, inspiră-te și admiră tot ce e frumos cât de mult poți!

2 Comments


  1. // Reply

    Estee Lauder double wear e favoritul meu dintotdeauna .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *