Scapă de părul deteriorat cu Moroccanoil Repair

Vrem, nu vrem, prin experiența părului deteriorat am trecut aproape fiecare dintre noi. De la tratamentele chimice și instrumentele de hairstyle până la spălatul zilnic, expunerea la clor și la soare, părul trece prin multe provocări și devine uscat, deteriorat, slăbit și frizant. Nu lăsați părul deteriorat să vă definească, pentru că produsele Moroccanoil vă vor rezolva aceaste probleme!

Moroccanoil®, liderul mondial, iconic, în domeniul produselor de înfrumusețare infuzate cu ulei de argan, este încântat să ofere o reparare totală de tip 360 de grade, prin cel mai nou produs care se adaugă gamei de reparare, Moroccanoil Mending Infusion, o formulă revoluționară ce acționează ca un agent de styling instant-fix, transformând vârfurile uscate, fragile. Părul capătă un aspect neted, de proaspăt tuns. Ideală pentru păr slăbit sau deteriorat, formula de înaltă performanță revigorează instantaneu și fără efort părul, astfel încât să puteți explora coafuri nelimitate, știind că părul arată perfect sănătos și fără daune.

►Moroccanoil Mending Infusion

Este o loțiune serum, având la bază o tehnologie avansată cu ulei de argan, care nu doar că ajută la sigilarea vârfurilor despicate, pentru un styling perfect, ci reface și contribuie la întărirea părului. În plus, formula ultra-ușoară oferă beneficii de lungă durată care ajută la prevenirea deteriorărilor viitoare, rezultatul fiind un păr sănătos, cu aspect catifelat și moale, cu fiecare utilizare.

Conține următoarele ingrediente:

  • Ulei de argan: bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți care ajută la restabilirea elasticității, dar si la netezirea și manevrabiliatea părului; ajută la obținerea unei straluciri extraordinare.
  • Galactoarabinan: extracte din arborele Larch, oferă hidratare vitală și ajută la refacerea părului, pentru un look sănătos.
  • Baobab Extract: aminoacizii hrănitori contribuie la îmbunătățirea elasticității și la creșterea rezistenței părului. Oferă reconditionare vitală ajutând în același timp la repararea parului.
  • Panthenol/Provitamin B5: un agent de reparare superior ce hidratează și potențează strălucirea naturală a părului.
  • Coconut Alkanes: derivat din ulei de cocos; oferă acea senzație de catifelare, dar și elasticitate a părului.
  • Hydrolyzed Quinoa: amino acizi hrănitori care ajută la fortifierea părului.

 

Preț: 205 lei

Cum se utilizează: Se aplică pe părul uscat ca un produs de finisare. Se poate aplica atât pe vârfuri cât și pe lungimi. Se poate aplica pe parcursul zilei, de câte ori este necesar!

Părerea mea: Eu am părul blond de dimensiune medie, care se deterioreaza foarte ușor pentru că am firul foarte subțire și lipsit de volum. Capetele sunt fragile și se despică foarte ușor. Acest produs mă ajută la netezirea capetelor și pare că-mi întărește firele de păr, reducându-se considerabil ruperea lor. Îmi place această perfuzie de reparare!

De câte ori l-am folosit, am simțit cum produsul este pur și simplu absorbit în părul meu, fără să-l facă greu sau unsuros, iar acest aspect este un lucru bun pentru cineva cu păr atât de fin!

Eu am aplicat o cantitate mică între palme și mi-am trecut mâinile prin părul uscat, concentrându-mă asupra vârfurilor. Dacă este necesar, se poate reaplica. L-am folosit și în timp ce mi-am uscat părul. Îmi place cum simt părul după utilizare: curat, catifelat, plăcut la atingere și ușor de coafat. Mirosul este uimitor, eu sunt foarte pretențioasă când vine vorba de mirosuri și pot spune că toate produsele miros foarte, foarte plăcut.

Este puțin cam scump, dar durează mult timp și calitatea este de valoare, așa că merită fiecare bănuț.

Folosindu-l, am observant că părul meu a fost mai hidratat, netezirea durează mai mult și părul se simte mai mătăsos. Este un produs pe care îl recomand, mai ales pentru această perioadă a anului.

New Moroccanoil Mending Infusion se alătura colecției Moroccanoil Repair, alături de best-seller-ele Moroccanoil Moisture Repair Shampoo & Conditioner și Moroccanoil Restorative Hair Mask. Moroccanoil Mending Infusion este deja disponibil în magazinul Top Line Shop (Bd. Regina Maria 14, București, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

►Moroccanoil Perfect Defense

Acest spray pentru protecție termică superioară mobilizează femeia dinamică, în continuă schimbare, să se dedice stilului infinit, cu încredere totală. Formula avansată cu ulei de argan creează un scut de protecție termică unic, care protejează părul împotriva deteriorării cauzate de uneltele fierbinți de până la 232°C. Acum, folosind Moroccanoil Perfect Defense, puteți îmbrțisa fără teamă orice stil ce presupune apelarea la accesoriile lor fierbinți preferate, prevenind în mod proactiv deteriorarea.

NEW Moroccanoil Perfect Defense nu încarcă părul și este creat să se potrivească perfect într-un regim de styling existent putând fi combinat cu orice alt produs de styling.

Perfect pentru toate tipurile de păr, sprayul cu ulei de argan-infuzat poate fi aplicat cu generozitate de la rădăcină până la vârfuri, pe părul umed, înainte de folosirea accesoriilor fierbinți. Poate fi aplicat și pe părul uscat: pur și simplu pulverizați generos de la șase centimetri si apoi puteți crea un styling cu placa sau cu ondulatorul.

Conține următoarele ingredient:

  • Ulei de argan: bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți care ajută la restabilirea elasticității, dar si la netezirea și manevrabiliatea părului ; ajută la obținerea unei straluciri extraordinare.
  • Panthenol Provitamin B5: oferă hidratare vitală, îmbunătățind strălucirea, acționând alături de un complex avansat de copolymer pentru protecție termică superioară.

Părerea mea: Acest produs este, pot spune, cea mai buna spumă pe care am folosit-o. Mi-am dat pe păr de fiecare data când am folosit placa sau ondulatorul.

Este cu adevărat un produs de finisare excelent și oferă părului deteriorat viața înapoi! Formula sa de finisare este delicată și ușor de modelat, miroase uimitor și face minuni pentru părul uscat și deteriorat, împiedică încrețirea și umiditatea și nu lasă reziduuri lipicioase.

Este foarte concentrat, astfel încât să nu aveți nevoie să utilizați mult! Este un produs grozav pe care îl puteți utiliza zilnic pentru a vă ajuta să remediați deteriorările cauzate de tratamentele termice. Dacă folosiți mult placa, cu această spumă vă puteți menține părul sănătos!

Îmi place întreaga linie de produse, ca toate celelalte produse Maroccan Oil, nu îngrașă părul! Acest lucru este greu de realizat cu părul subțire. Și am observat că, de când l-am folosit, am scăpat de vîrfurile deteriorate.

Aveți posibilitatea să stilizați, ondulați sau îndreptați părul după dorința inimii, având întotdeauna certitudinea că părul este în siguranță cu Moroccanoil Perfect Defense!

NEW Moroccanoil Perfect Defense este disponibil din luna aprilie în magazinul Top Line Shop (Bd. Regina Maria 14, București, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

Nu lăsa părul deteriorat să te țină pe loc! Folosind produsele din colecția Moroccanoil Repair, sănătatea părului nu o să fie niciodată o problemă!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *