NIVEA Creme, geluri de duș hrănitoare, îngrijire delicată pentru pielea ta

NIVEA Grupaj geluri de dus Creme

Atunci când intri la duș, ai nevoie de momentul tău de relaxare și răsfăț și de cea mai delicată îngrijire. Așa că NIVEA, expertul în îngrijire, a dezvoltat o întreagă familie a gelurilor de duș super hrănitoare, NIVEA Creme!

Inspirate din formulele celor mai iubite creme pentru îngrijirea corpului (celebra NIVEA Creme, crema de uz general NIVEA Soft și loțiunea de corp NIVEA Smooth), gelurile de duș Creme îți curăță pielea eficient, dar foarte blând și oferă cea mai intensă hidratare. 

O piele învăluită în grijă și parfumul unic NIVEA Creme, cu gelul de duș cremă NIVEA Creme Care

NIVEA Gel de dus Creme Care

Cel mai hrănitor gel de duș al familiei are o formulă ce conține parfumul unic al celebrei NIVEA Creme (care desea este atat de asociat cu grija) și care îți trezește simțurile pentru ca ziua ta bună să înceapă încă din timpul dușului de dimineață.

Formula super nutritivă cu pro-vitamina B5 şi uleiuri prețioase îți curăță delicat pielea și o îngrijește intensiv, lăsând-o catifelată și pregătită să înfrunte cu succes provocările zilnice.

Piele fină și parfumată, îngrijită de formula cu unt de shea, cu gelul de duș cremă NIVEA Creme Smooth

NIVEA Gel de dus Creme Smooth

Cu o textură cremoasă și o formulă îmbogățită cu unt de shea și vitaminele A, E şi F, NIVEA Creme Smooth îți răsfață ziua cu hidratare intensivă, de lungă durată.

O piele mătăsoasă și parfumată discret îți va lăsa gelul de duș NIVEA Creme Soft, după un duș lung și relaxant, seara. Uleiul de migdale din formulă hidratează și relaxează pielea, lăsând-o extrem de fină, pregătită pentru a fi mângâiată.

NIVEA Gel de dus Creme Soft

Preț recomandat NIVEA Creme geluri de duș: 11.02 RON fiecare (250 ml); 15.68 RON fiecare (500 ml); 20.76 RON (750 ml).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *