Noi ținute Femme Luxe

Dragilor, pentru că prietenii de la Femme Luxe îmi propun noi și noi produse, vreau să vă mai prezint patru ținute, potrivite pentru orice vârstă.

Black Cargo Slim Fit Trouser

Cum vi se par acești pantaloni? Nu sunt ceea ce par, o banală pereche de pantaloni negri!

Cu țesătură camo, buzunare multiple și manșete elastice pentru gleznă sunt ultra moderni și îți pun silueta în valoare. Eu chiar par mai slabă atunci când îi port, doar că ar fi trebuit să fiu un pic mai înaltă ca să-mi vină perfect! 🙂

Îmi plac că se potrivesc aproape cu orice, îi poți purta cu top-uri drăguțe, bluze fancy sau tricouri moderne. Așa că, lăsați acești Joggers să vă arate atitudinea!

La fel de bine se pot purta cu o jacheta neagră pentru o vreme mai răcoroasă sau atunci când ieși în oraș. Vor arăta la fel de bine. Sau purtați-i cu un corset pentru o ținută extrem de sexy.

Grey V-Neck Boxy Loungewear Set – Estelle

Schimbăm registrul și trecem la un nou set într-o culoare foarte modernă și plăcută, ca o nouă modalitate de a ne relaxa stilul. De ce să nu recunoaștem că iubim Loungewear Set Grey V-Neck – Estelle.

Mie îmi place culoarea și decolteul în V, cât și faptul că bluza este foarte confortabilă, la fel și pantaloni jogger drepți pe picior.

Îți poți completa ținuta cu o pereche de papuci cu puf sau niște teniși drăguți sau condimenteaz-o cu o pereche de tocuri ca să devii și mai atrăgătoare!

Coral ‘California’ Graphic Print T-Shirt

Să trecem acum și la desirabilele T shirts. Tricourile nu trebuie să lipsească din nicio garderobă și trebuie să fie în tendințe și să se potrivească locului și timpului în care porți tricoul.

Cele cu diverse logo-uri sau mesaje sunt la mare căutare, există variante infinite, potrivite fiecărei personalități și fiecărei ocazii.

Cu un slogan de lux „California” și imprimeu grafic i și mâneci scurte, acest top este drăguț. Există și varianta pe bleu!

White ‘La Femme’ Slogan Print Lip T-Shirt

Îmbrăcați-vă în ținute drăguțe, comode și moderne. Tricoul alb cu logo cu buze imprimate și sloganul „La Femme” este o variantă pentru foarte multe ținute.

Cu un slogan de lux „La Femme” și cu un imprimeu cu buze sexy leopard, veți fi atrasă de acest top pentru a vă exprima personalitate și feminitatea.

Alături de o pereche de blugi rupți sau niște treninguri moderne, vă veți simți extrem de feminină, în tendințe și confort maxim.

Acestea au fost alegerile mele de această dată. Comenzile de pe Femme Luxe vin prin poștă sau curier cam într-o săptămână. Hainele arată exact ca pe site, sunt de calitate, iar raportul calitate/preț este unul foarte bun.

Sunt tare curioasă să aflu ce articol vestimentar din cele prezentate vă place cel mai mult și cum ați combina voi acel produs?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *