First Instinct for Women, noua aromă de la Abercrombie & Fitch

EP-HERO-ANF-DESKTOP

In urma aromei masculine lansata in 2016, Abercrombie & Fitch are placerea sa anunte lansarea ‘First Instinct’ for Women, in colaborare cu InterParfums.

► Conceptul

‘First Instinct’  for Women este ispirat de acel prim moment de atractie, cand universurile a doi oameni se ciocnesc si apare o scanteie. Este interpretarea aromata a dragostei la prima vedere si conexiunea primara. Acel moment care nu poate fi exprimat in cuvinte si care nu poate fi anticipat.

► Femeia

La fel ca femeia Abercrombie & Fitch, ea este cu adevarat unica, deosebita de oricare alta in autenticitatea ei, frumoasa in mod natural. Isi urmeaza instinctele cu stilul sau innascut, sarm si feminitate.

► Ambalajul

Dezvoltat de Fabrice Legros (Studio Pi), design-ul este “bazat pe constructia rectangulara, dar cu rotunjimi care confera feminitatea.” Suprafata unduitoare a sticlei transparente este o invitatie senzuala, in timp ce capacul roz deschis metalizat si placa metalica transmit mostenirea necontestata Abercrombie & Fitch.

1.13.17_AF APPRVD_A F bottle box 50ml stright ► Nectarul

Simt ca  First Instinct for Women este in acelasi timp jucaus, feminin si ademenitor”, spune maestrul parfumier Laurent le Guernec (IFF). “Cu o deschidere senzuala, o dezvoltare spumoasa si un traseu irezistibil seducator, dar fara efort, aceasta formula a fost conceputa pentru a asigura captivarea.”

► Familia Olfactiva: Floriental

‘First Instinct’ for Women este ademenitor si senzual, pentru femeia care isi urmeaza primul instinct.

Top: florile de Magnolie sarutate de soare imperecheate cu Coaja de Grapefruit trezesc simturile, in timp ce Fructul Pasiunii aduce o luminozitate inrouata dulce. O deschidere pe cat de sofisticata, pe atat de jucausa.

Mijloc: Floarea de Portocal Salbatic duce floralitatea lucitoare in timp ce Orhideea Fluture impletita cu exoticul Nufar, rotunjesc inima aromei. Feminitatea devine senzuala si captivanta.

Baza: Ambra Calda este inflacarata prin amestecul contrastant dintre Cremoasele Tonka si Moscul dependent care aduc traseul ademenitor si seducator fara efort.

Urmarind clipul si urmand primul instinct, deja simt cum noua aroma ma captiveaza! Voi ce parere aveti?

‘First Instinct’ for Women are exclusivitate în rețeaua Douglas, așadar, îl poți cumpăra online, de pe www.douglas.ro sau îl poți încerca în toate magazinele Douglas.

Este disponibil în 3 variante: 30 ml – 219 lei, 50 ml – 315 lei și 100 ml – 409 lei.

Sper ca v-am stranit intersul si-l veti cauta in magazine si online aici pentru a-l cunoaste mai bine! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *