Noua colecție de primăvară LISBON by OPI

Primăvara aceasta, călătorește într-unul dintre cele mai colorate și mai încântătoare orașe ale Europei, cu noua colecție LISBON by OPI.

Inspirată de străzile pline de viață ale capitalei Portugaliei, colecția Lisbon cuprinde cate 12 nuanțe noi pentru fiecare sistem: Nail Lacquer, Infinite Shine și GelColor.

De la casele în nuanțe de galben intens cu acoperișuri cărămizii și peisajele pitorești, la faimoasa “Stradă Roz” și la castelele impunătoare, Lisabon oferă un spectru de nuanțe briliante. Porțelanul portughez, faimos la nivel international, reprezintă sursa de inspirație a nuanțelor de albastru și alb prăfuit ale acestei colecții, în timp ce galbenul este inspirat de frumusețea apusului din Orașul Luminilor.

“Lisabona este clasică și ultra-modernă în același timp. Orașul a devenit chintesența destinațiilor de vacanță ale Europei, datorită străzilor colorate, pline de viață, mâncărurilor delicioase și street-fashion-ului inconfundabil”, spune Suzi Weiss-Fischmann, co-fondatoare și brand ambasador OPI.

În acest oraș minunat, se regăsesc atât castele istorice, cât și muzee de artă contemporană, iar vitrinele somptuoase deschid drumurile către cluburile de noapte. În restaurante te întâmpină chefi dintre cei mai renumiți, care revoluționează bucătăria portugheză, însă vestitele Pastéis De Nata și tartele cu cremă pot fi găsite la fiecare colț de stradă. Femeile portugheze duc street style-ul la un alt nivel, epatând prin culori, volume și stil propriu”.

“În colecția Lisbon, iubitoarele OPI vor regăsi nuanțe eclectice de albastru, turcoaz, galben închis, roz deschis, magenta și corai”, mai spune Weiss-Fischmann.

“Culorile colecției sunt frumos accentuate de nuanțe fine de piersiciu, roz delicat sau roz cu accente aurii.”

Cele 12 nuanțe din colecția Lisbon sunt disponibile în formule de lac de unghii Infinite Shine, Nail Lacquer și Gel Color.

Infinite Shine oferă un efect cu o strălucire deosebită și un aspect de lac semi-permanent, rezistând pe unghie până la 11 zile. Se aplică și se îndepărtează ușor, la fel ca lacul de unghii clasic.

Preț: 60 lei

Nail Lacquer oferă o formulă bogată, foarte pigmentată, pentru o aplicare uniformă, fără urme inestetice.

Preț: 50 lei

Urmareste OPI pe Instagram @opi_romania și devino fan pe pagina de Facebook OPI Romania!

Descopera intreaga colectie si bucura-te de minunatele culori ale acestei primavera!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *